Ο Nicolas Winding Refn και η Barbarella

13:46 25/6/2012 - Πηγή: Mixtape

Τι σχέση έχει ο σκηνοθέτης του ατμοσφαιρικού Drive με τη sexy βασίλισσα του ski fi Barbarella; Εκ πρώτης όψεως, καμία. Κι όμως σύμφωνα με πληροφορίες του αμερικάνικου τύπου το όνομα του Nicolas Winding Refn μαζί με αυτό της Martha De Laurentiis (της συζύγου του εκλιπόντα Dino De Laurentiis) έχουν εμφανιστεί στη λίστα των executive producers της τηλεοπτικής μεταφοράς της Barbarella.

O Δανός σκηνοθέτης έχει ήδη μια ταινία στα σκαριά -ναι, βεβαίως με τον Ryan Gosling

στον πρωταγωνιστικό ρόλο- με τίτλο Only God Forgives η οποία βρίσκεται στο στάδιο του post production και έχει ανακοινώσει μία ακόμα -και πάλι με τον Ryan Gosling- αλλά σίγουρα μπορεί να βρει λίγο χρόνο να ασχοληθεί με το project αν το θελήσει.

Και ίσως το θελήσει ακόμα πιο πολύ αν στο casting συμπεριληφθεί η Christina Hendricks για την οποία, άλλωστε, έχει δηλώσει όχι μόνο το θαυμασμό του αλλά και την επιθυμία του να τη σκηνοθετήσει ως Wonder Woman, στο παρελθόν. Ενδιαφέρον θα είχε, ομολογουμένως. Ειδικά αν εμφανιζόταν και ο Ryan Gosling, τότε το ενδιαφέρον θα αποκτούσε μια άλλη διάσταση, πιο γυναικεία να την πούμε;

Keywords
Τυχαία Θέματα