Nalyssa Green @ Κινηματογράφος Τριανόν

Χειμώνιασε πια για τα καλά και ο κινηματογράφος Τριανόν αποδείχτηκε (για ακόμα μια φορά) ένας φιλόξενος και ζεστός χώρος. Στο παρελθόν έχω παρακολουθήσει κινηματογραφικές βραδιές με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής που είχαν μεγάλη επιτυχία, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που παρακολουθούσα αποκλειστικά μια συναυλία στο χώρο του κινηματογράφου. Και ήταν όντως όμορφα.

Την Πέμπτη το βράδυ λοιπόν, η Nalyssa Green με παρέα της τους μουσικούς Σπύρο Λιβάνη, Ευάγγελο Ασλανίδη,

Βασίλη Νιτσάκη και Ευαγγελία Ξυνοπούλου, τον Pan Pan στα visuals/live drawing και άλλους φίλους, παρουσίασε το δεύτερο δίσκο της The Seed, που κυκλοφόρησε από την Inner Ear.
Για το “The Seed” τα έχουμε πει εδώ στο mixtape.gr. Ένας πολύ ωραίος δίσκος, ο οποίος ζωντανά πείθει για την τιμιότητά του και αποδεικνύει πως η Nalyssa Green και χαρισματική φωνή έχει και συνθετική ικανότητα και μπορεί να τα υποστηρίξει.

Μία ιδιαίτερη και λαμπερή σκηνική παρουσία από τη Nalyssa Green, όμορφες εκτελέσεις των συνθέσεων της από την ίδια αλλά και από τους πολύ καλούς μουσικούς που τη συνόδευαν, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις και με το πρόγραμμα να κυλάει σωστά.

Η συναυλία χωρίστηκε σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος στην ουσία ήταν η παρουσίαση του The Seed, όπου παράλληλα ο Pan Pan ζωγράφιζε τις live εκτελέσεις των κομματιών. Ένα μικρό διάλειμμα και δεύτερο μέρος με διασκευές, όπως το Play With Fire των Rolling Stones με την Ευαγγελία Ξυνοπούλου (palindrome, moa bones) στα φωνητικά, και το White Rabbit των Jefferson Airplane σε μια ομολογουμένως πολύ καλή εκδοχή αλλά και με κομμάτια από τον πρώτο δίσκο, όπως το Love Expires που έκλεισε αυτή τη βραδιά.

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Πατσιαλός

Keywords
Τυχαία Θέματα