Η χρονιά του Michael Fassbender

11:22 22/2/2012 - Πηγή: Mixtape

Ο Γερμανοιρλανδός ηθοποιός παίρνει σειρά στην κούρσα της κατάκτησης των media και των ονειρώξεων γυναικών και ανδρών και δηλώνει υποψηφιότητα για να πρωταγωνιστήσει φέτος στα media και στα (υγρά) όνειρά τους. Μετά τον (ημίτρελο) James Franco και τον (γλυκούλη) Ryan Gosling είναι η σειρά του Michael Fassbender,

φαίνεται, να εμφανίζεται μπροστά μας όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε.

O Magneto (X-Men: First Class) αφού πέταξε τα ρούχα του και απέδειξε (ξανά) με αδιαμιαία περιβολή αυτή τη φορά και όχι ντυμένος σούπερ ήρωας ή ενδεδυμένος ένα λιπόσαρκο προβληματικό κορμί (Hunger) ή ρούχα μιας άλλης εποχής (Jane Eyre) στην ταινία Shame πως οι υποκριτικές του ικανότητες συναγωνίζονται άνετα τα κάλλη του ετοιμάζεται για το νέο του ρόλο στο θρίλερ The Counselor σε σκηνοθεσία Ridley Scott.

Το ότι ο Ridley Scott ετοιμάζει καινούργια ταινία είναι, ούτως ή άλλως, μεγάλο νέο και σε συνδυασμό με το ότι ο Fassbender θα πρωταγωνιστεί σε αυτήν ανάγεται σε κορυφαίο κινηματογραφικό -και αισθητικό, κατά πάσα πιθανότητα- γεγονός.

Επειδή, όμως, αυτό το project αργεί και είναι απλώς μια (προγραμματισμένη, βεβαίως) ιδέα πρέπει να σας υπενθυμίσουμε πως το σίγουρο και εξίσου μεγάλο νέο είναι η συνεργασία των δυο τους στην ταινία Prometheus η οποία έχει κιόλας γυριστεί και βρίσκεται στο στάδιο του post production. Στον Προμηθέα, μάλιστα, του Ridley Scott η ομορφιά έχει την απόλυτη τιμητική της αφού στο πλάι του Fassbender βρίσκεται η ισάξια γοητευτική Charlize Theron.

Keywords
Τυχαία Θέματα