Chuck Norris vs. Communism

13:56 21/2/2012 - Πηγή: Mixtape

Δεν πρόκειται για ένα από τα δεκάδες ανέκδοτα και ευφυολογήματα με πρωταγωνιστή τον Chuck Norris αλλά για το ντοκιμαντέρ Chuck Norris vs. Communism που παρακολουθεί την ιστορία των ταινιών του Chuck Norris, του Van Damme και του Bruce Lee που απαγορεύτηκαν στην κομμουνιστική Ρουμανία του

Τσαουσέσκου ανάγοντας τους πρωταγωνιστές τους σε εθνικούς ήρωες καθώς και την πτώση του κομμουνισμού.

Την περίοδο που ο Τσαουσέσκου προσπαθούσε μανιασμένα να αποπληρώσει τα Δάνια στη Δύση και έχτιζε για τον εαυτό του ένα παλάτι τερατωδών διαστάσεων η (κρατική, εννοείται) τηλεόραση μετέδιδε μόλις δύο ώρες προγράμματος την ημέρα, με εκπομπές υπέρ του καθεστώτος και των επιτευγμάτων του. Κρυφά από την κυβέρνηση η Irina Margareta Nistor μεταγλώτιζε τις φωνές (όλων) των ηθοποιών σε περισσότερες από 5.000 ταινίες που εισήλθαν παράνομα στη χώρα και διανέμονταν στη μαύρη αγορά. Η φωνή της έγινε το σύμβολο της ελευθερίας και οι πρωταγωνιστές τους ήρωες.

Αυτήν την ιστορία διηγείται το ντοκιμαντέρ της Linca Calugareanu, καθώς και την πορεία της χώρας προς την πτώση του κομμουνισμού. Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο του pre-production και αναζητά χρηματοδότηση μέσω του Indiegogo και διαθέτει ένα πολύ ενδιαφέρον τρέιλερ που μπορείτε να δείτε παρακάτω καθώς και ένα site με όλες τις πληροφορίες για το πώς μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε να πραγματοποιηθεί.

www.chucknorrisvscommunism.co.uk

Keywords
Τυχαία Θέματα