Επιπλέον ημερομηνίες για τους The Mob στη χώρα μας

10:15 31/1/2012 - Πηγή: Mixtape

Ακόμα ένα ιστορικό συγκρότημα από την δεκαετία του 80, έρχεται στη χώρα μας καλεσμένο της Altergound.

Πρωτεργάτες του πολιτικοποιημένου τραγουδιού και του επονομαζόμενου αναρχο-πανκ κινήματος των πρώιμων 80′s, οι The Mob από το Somerset της Μεγάλης Βρετανίας θα βρίσκονται στη σκηνή του Six D.O.G.S. το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου. [UPDATE: Οι The Mob θα βρίσκονται στην Αθήνα και την Παρασκευή 17 Φεβουαρίου, ενώ θα εμφανιστούν και στη Θεσσαλονίκη

στις 15, στο Γαία Live]

Μπορεί να μην έχουν τεράστια δισκογραφία στο ενεργητικό τους, αφού διαλύθηκαν το 1983, αλλά κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους αξιομνημόνευτα έργα, όπως το ντεμπούτο άλμπουμ τους Let The Tribe Increase του 1982 αλλά και αρκετά σημαντικά singles, όπως το No Dove Flies Here και το Mirror Breaks.

Το 2011, ο Mark Wilson και η παρέα του αποφάσισαν να επανενώσουν τους The Mob και να περιοδεύσουν ξανά, υπενθυμίζοντας στους νεότερους το λόγο που θεωρούνται ως ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματος στο είδος τους.

Η επανασύνδεσή τους, τους φέρνει και στη χώρα μας, για πρώτη φορά και μάλιστα σε μια εποχή που το πολιτικοποιημένο τραγούδι οφείλει να παίξει το ρόλο που του έχει επιβάλλει η ιστορία και οι κοινωνικοπολιτικές συνθήκες.

Το εισιτήριο για τη συναυλία των The Mob κοστίζει 16 ευρώ και η προπώληση συνεχίζεται στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42, Αθήνα), Ticket House/Musicland (Μητροπόλεως 102, Θεσσαλονίκη) και ηλεκτρονικά μέσω του www.ticketarena.gr και του www.ticketpro.gr.

Links:

www.myspace.com/themobfansite

www.killyourpetpuppy.co.uk

FB

alterground.blogspot.com

Videos:

Keywords
Τυχαία Θέματα