ένTECHNO 2013: a warehouse odyssey

00:10 17/9/2013 - Πηγή: Mixtape

Με τον αρκετά επεξηγηματικό υπότιτλο a warehouse odyssey, η δημιουργική ομάδα του Six D.O.G.S. παρουσιάζει το 5ο ένTECHNO Festival

Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ως χώρος διεξαγωγής του το Βυρσοδεψείο, το 5ο ένTECHNO Festival μεταφέρεται τελικά στο Κτήριο 56 του “Ελληνικού Κόσμου” -γνωστό μας από το Plisskën Festival-, την ερχόμενη Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερος χώρος και

καλύτερος ήχος λοιπόν για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα φεστιβάλ dance μουσικής που λαμβάνει χώρα στην Αθήνα και φέτος φιλοξενεί μεταξύ άλλων τη Nina Kraviz, μια μέρα πριν την εμφάνισή της στο Reworks, τον Function, και τον Alexi Delano, μαζί με αρκετούς παραγωγούς της ημεδαπής.

Πιο αναλυτικά το φετινό line-up περιλαμβάνει τους:

Nina Kraviz
Function
Alexi Delano
Glacial live
Mr.Statik & Lee burton & BODJ b3b
Pan
Visuals by Ha!

Η παρουσία και μόνο της Nina Kraviz, μπορεί να προσελκύσει μεγάλο αριθμό κόσμου -κυρίως αρσενικού γένους- στο event. H γεννημένη στη Σιβηρία, κάτοικος Μόσχας παραγωγός έχει καταφέρει να κερδίσει πολλούς φίλους και με το περσινό ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ της.

Ο Function αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στην underground techno σκηνή, καθώς υπήρξε από τους πρωτοπόρους του είδους, πίσω στη δεκαετία του 90, παρόλα αυτά, το ντεμπούτο άλμπουμ του Incubation κυκλοφόρησε μόλις πέρσι.

O Alexi Delano κουβαλάει μαζί του τα ερεθίσματα τριών χωρών καθώς, γεννήθηκε στη Χιλή, μεγάλωσε στη Σουηδία και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, παράγοντας μουσική η οποία βασίζεται στο βαρύ σκανδιναβικό ήχο επηρεασμένο από την ατμόσφαιρα του Brooklyn.

Οι Glacial, (Lemos και Ilan Manouach) θα κάνουν μια από τις σπάνιες ζωντανές τους εμφανίσεις ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σχήμα των Mr.Statik & Lee burton & BODJ, οι οποίοι θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ένα B3B performance. Το line up κλείνει με τον PAN, (a.k.a. Παναγιώτης Πιλαφάς), ο οποίος μαζί με τον Νεκτάριο Ιωαννίδη, είναι οι άνθρωποι πίσω από την ιδέα του ένTechno.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ στην προπώληση και 22 στο ταμείο και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το entechno-es2.eventbrite.com και από το Six D.O.G.S. To event ξεκινάει στις 23:00.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του 5ου ένTECHNO Festival και ένα video profile του Resident Advisor για τη Nina Kraviz

Click here to view the embedded video.

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα