#comicsroast AVENGERS X-SANCTION #1

ο Cable επιστρέφει (ξανά μανά) από τους νέκρους, από το μέλλον, από τη συλλογική λήθη των 90s, για να βάλει στο στόχαστρο τους Avengers στην μίνι-σειρά που υπόσχεται να αλλάξει τα πάντα για πάντα και να οδηγήσει στο X-Men vs Avengers crossover του 2012.
στο σημερινό #comicsroast παίρνουν θέσεις μάχης οι:

@manolis – Hawkeye - gkoultouroblog
@georgethebeast – Red Hulk

- βαρεμένα ημερολόγια
@dimitrisdx – Spider-man - the original DimitrisDX
@Hell_b0y – Cable - Hell is a Land Without Comic Books
@amatyultar - Captain America - amatynews
@mitsaso - Hope Summers

ΠΑΜΕ;

AVENGERS X-SANCTION #1

@mitsasο: #asemasmarhLoebAυτό είναι που κάνει kickstart το ανοιξιάτικο “Avengers vs X-Men”, ε? Είναι τόσο uneventful όσο ένα pre-event mini series που θα ανέθετε κανείς στον Loeb θα μπορούσε να είναι. Θα σας σουμάρω την υπόθεση όλου του τεύχους σε δυο σειρές (αν σας νοιάζουν τα spoilers κοιτάξτε αλλού για μερικά δευτερόλεπτα ).O Cable επιστρέφει στη ζωή λίγους μήνες μετά το θάνατό του στο Second Coming (μετα απο τον Thor και αυτό εδώ, απλά το ξέρεις πλέον οτι η Marvel δεν δίνει ουτε ενα flying fuck για τους major θανάτους χαρακτηρων της!) όπου τελικά δεν πέθανε αλλά ΑΡΧΙΣΕ να πεθαίνει και έχει ακόμα 24 ώρες ζωής, και έχοντας περάσει μια βόλτα απο το Πολύ Απώτερο Μέλλον για να λάβει ένα κρυπτικό μύνημα οτι η θετή του κόρη Hope θα πάθει κάτι πολύ κακό και θα φταίνε οι Avengers (γενικά), γυρίζει για να εκτελέσει χρέη hitman προς ΟΛΟΥΣ τους Avengers. Kατα τη διάρκεια μιας random αποστολής των Avengers, πυροβολάει και απαγαγει τον Falcon. (είναι ακόμα Αvenger αυτός; LOL) Οι υπόλοιποι Αvengers δεν δίνουν δεκάρα για τον Falcon και μετά την αποστολή τους πάνε για μπύρες, αλλά ο Captain America, προσκοπακι όπως πάντα, ακολουθεί τα ίχνη του Cable και πέφτει στην θανάσιμη παγίδα του.
BLAM. Ποιον κοροιδεύετε ωρε παλικάρια;!;

@manolis: ε μα πραγματικά. θα σκοτώσει ΟΛΟΥΣ τους Avengers για να βεβαιωθεί πως δεν θα σκοτώσει κανένας τους την κόρη του (να υπενθυμίσουμε πως οι Avengers αριθμούν κάπου 200 reserve members, όλο σχεδόν τον υπερηρωικό πληθυσμό του Marvel Universe), αλλά επιλέγει να ξεκινήσει από τον Falcon; Τον μαύρο τυπά που πετάει με τα φτερά στις μασχάλες του και μιλάει με τον καλύτερο του φίλο που είναι ένα γεράκι;!; Τι έγινε, δεν έβρισκε τον κωφό Daredevil; Μου την σπάει πιο πολύ γιατί αυτό το παρανοϊκό characterisation αντιστοιχεί πιο πολύ στον επίσης κακογραμμένο Bishop ο οποίος έσφαζε αβέρτα πριν κάτι χρόνια και λειτουργούσε σαν κύριος τότε nemesis του Cable.@mitsaso: Το σενάριο αγνοεί την οποιαδήποτε έννοια pacing, storytelling και ουσίας ενώ το τετραγωνισμένο σκίτσο του McGuinness που σχεδόν κάνει channeling τον Liefield στα καλύτερά του δεν σώζει την κατάσταση. Ευτυχώς που ξεφορτώθηκαν τον Loeb σε αυτό το barely there πρελούδιο και το main event (Α vs. X) θα το αναλάβουν οι Aaron (yes!) και Bendis (ωχ…). Προσπερνούμε αυτό το non-event και ανυπομονούμε διστακτικά για το κυρίως πιάτο. 1/10

@di

Keywords
Τυχαία Θέματα