Τηλεόραση 3D χωρίς γυαλιά!

Πολύ καλό για να είναι αληθινό ακούγεται αυτό που υπόσχεται η εταιρία Stream TV στους φανατικούς της τρισδιάστατης τεχνολογίας.

Μεγάλες προσδοκίες φέρει το νέο δημιούργημα της εταιρίας με το όνομα «Ultra D», που ισχυρίζεται ότι δίνει τη δυνατότητα προβολήστερεοσκοπικών τρισδιάστατων εικόνων.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία Ultra-D θα καταστήσει την 3D τηλεόραση απλή και προσιτή με τη μετατροπή 2D περιεχομένου σε τρισδιάστατο αυτο-στερεοσκοπικό (χωρίς γυαλιά), αλλά θα επιτρέπει και τη λήψη 3D περιεχομένου

που θα είναι διαθέσιμο για προβολή χωρίς την ανάγκη χρήσης γυαλιών.

Η απεριόριστη, σε πραγματικό χρόνο, μετατροπή υποτίθεται ότι θα λειτουργεί με όλες τις μορφές, όπως DVD, gaming PC, Blu-ray, καλωδιακή και άλλες και εταιρία υπόσχεται ότι θα υπάρξουν προϊόντα για τηλεοράσεις, μετατροπείς, ταμπλέτες, φορητούς υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών, κινητά τηλέφωνα, ακόμα και ψηφιακές κορνίζες.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για όσα έχουμε καταφέρει να επιτύχουμε με την Ultra-D τεχνολογία μας. Είναι ικανή να φέρει μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο που οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τα media και μάλιστα θα μπορούσε να συγκριθεί με την μετάβαση από την ασπρόμαυρη τηλεόραση στην έγχρωμη», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Stream TV, Mathu Rajan.

Keywords
Τυχαία Θέματα