Αποχώρησε ο Θάνος Αμοργινός από τους Last Drive

22:00 30/1/2013 - Πηγή: Mixtape

Με ένα σημείωμα στο προφίλ του facebook, ο κιθαρίστας των Last Drive, Θάνος Αμοργινός ανακοίνωσε ότι αποχώρησε από το συγκρότημα.

Ο Αμοργινός υπήρξε μέλος των Last Drive από το 1991 έως το τέλος της πρώτης περιόδου το 1995, και καθόλη την διάρκεια της δεύτερη περιόδου που ξεκίνησε το 2007 και συνεχίζεται ως και σήμερα.

Ακολουθεί αυτούσιο το σημείωμα του Θάνου – και προφανώς, κατ’ αρχάς τον ευχαριστούμε και εμείς και φυσικά αναμένουμε τα επόμενά του μουσικά βήματα.

“Αγαπητοί φίλοι και φίλες θα ήθελα να ανακοινώσω και δημοσίως ότι εδώ και κάνα δύο μήνες περίπου έχω αποχωρήσει από τους last drive, για προσωπικούς λόγους. Ευχαριστώ το συγκρότημα και όσους όλους ήταν εκεί για της υπέροχες στιγμές που περάσαμε και θα συνεχίσουμε να περνάμε. Το όλο κλίμα της αποχώρησης έγινε με κατανόηση, σε καλές συνθήκες και η εκτίμηση παραμένει αμοιβαία. Καταλαβαίνω ότι για κάποιους ίσως είναι λίγο δύσκολο να το χωνέψουν, αλλά η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να παραμένουμε αληθινοί και ειλικρινείς, στις σκέψεις, τα συναισθήματα και της πράξεις μας. Μπορεί αυτό ο κύκλος να έκλεισε αλλά ανοίγουν καινούργιοι και για εμένα και για τους drive .Ήταν μια υπέροχη βόλτα !”

Keywords
Αναζητήσεις
αμοργινος θανος
Τυχαία Θέματα