Cankun και Mo Kolours στην Αθήνα

12:34 29/1/2013 - Πηγή: Mixtape

Δύο πολύ ενδιαφέροντα events έχει να μας παρουσιάσει τις επόμενες μέρες στην Αθήνα η ομάδα Restoring Sounds στον πολυχώρο Άγκυρα (Σόλωνος 124, Εξάρχεια) φέρνοντας δύο φρέσκα ονόματα που αξίζουν της προσοχής σας.

Την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου πρόκειται να εμφανιστεί ο Γάλλος παραγωγός Cankun (aka Vincent Caylet) η μουσική του χαρακτηρίζεται από εκτεταμένες δόσεις ψυχεδέλειας μέσα από pop beat και πιασάρικες μελωδίες και ως τώρα

έχει κυκλοφορίες σε εταιρείες όπως η Constellation Tatsu και η Not Not Fun. Στο ρόλο του support act θα είναι οι Holford Diver, μια συνεργασία του Πάνου Αλεξιάδη (Lunar Miasma) και Γιώργου Αξιώτη (Free Piece of Tape, Balinese Beast) που έχουν ήδη μια κυκλοφορία με τίτλο Morphing Mass (2011, Self-released), ενώ την βραδιά θα ανοίξει ο Higgs Boson (νέο μουσικό project του παραγωγού Bύρωνα Χριστοδούλου).

Cankun, Holford Diver, Higgs Boson @ Πολυχώρος Άγκυρα
Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος: 5 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες. Facebook event.

Cankun – ‘Too Many Clouds’

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου η Restoring Sounds παρουσιάζει (για δεύτερη φορά) στην Αθήνα τον Βρετανό με καταγωγή από τον Μαυρίκιο, παραγωγό Mo Kolours του οποίου η μουσική συνδυάζει έξυπνα αγγλική electronica, hip-hop στοιχεία, ψυχεδελική dub και reggae. Αυτόν τον καιρό ολοκληρώνει την τριλογία EP στην One Handed Music με το Tusk Dance EP (κυκλοφορεί 24 Φλεβάρη). Την βραδυά θα ανοίξουν με dj sets ο Monachus και οι πάντα ενδιαφέροντες Black Athena.

Mo Kolours, Monachus, Black Athena @ Πολυχώρος Άγκυρα
Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες. Facebook event.

Mo Kolours – ‘Promise’

Keywords
Τυχαία Θέματα