Tough Luck για το Luck

17:33 16/3/2012 - Πηγή: Mixtape

Ενώ ξεκίνησε θριαμβευτικά την καριέρα της η κάποτε πολυαναμενόμενη στους τηλεοπτικούς δέκτες σειρά του Michael Mann με τα ηχηρά ονόματα του Dustin Hoffman και του Nick Nolte στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και μια δεύτερη σεζόν επιβεβαιωμένη προτού καλά καλά ξεκινήσει η τύχη τα έφερε έτσι ώστε να διακοπεί προτού καλά καλά ολοκληρώσει καν τον πρώτο της κύκλο.

Ο θάνατος τριών αλόγων κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς η οποία αφορά στον κόσμο

και υπόκοσμο του ιπποδρόμου ήταν η αιτία (ή η αφορμή, αλήθεια;) να διακοπεί ολοκληρωτικά. Το HBO, το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο προβάλλεται, ανακοίνωσε επίσημα την παύση των γυρισμάτων μια που δε θέλει να έχει την ευθύνη για περαιτέρω θανάτους ζώων μια που είναι εκτός ελέγχου των δημιουργών και υπευθύνων της σειράς παρότι, όπως γράφει στην ανακοίνωσή του, τηρούσαν και με το παραπάνω κανόνες και κανονισμούς.

Η σειρά Luck δεν είχε καθόλου καλά νούμερα στις τηλεθεάσεις με 1 εκατομμύρια και κάτι κάθε μία από τις δύο φορές που προβλήθηκε ο πιλότος της (Δεκέμβριο και Ιανουάριο) και με λιγότερους από 700.000 θεατές στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε από το κανάλι. Οι φήμες έχουν οργιάσει πως ίσως ήταν και αυτός ένας λόγος για να πάρει το HBO πιο εύκολα την απόφαση να τη σταματήσει. Από την άλλη είχε ήδη εγκρίνει το δεύτερο κύκλο

Keywords
Τυχαία Θέματα