Ο «Κίτσος» της Τασούλας είναι υπέρ του γιαουρτωμένος!

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως «Κίτσος» μέσα από τη διαφήμιση γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που σαρώνει στο διαδίκτυο!

Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός, από τους κορυφαίους κωμικούς της γενιάς του αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό ως Μάρκος στη σειρά του ΜΕGA «Μπαμπά μην τρέχεις».

Πέρυσι τον συναντήσαμε στην μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία των τελευταίων ετών, στο "Νησί" του MEGA, στο ρόλο του γιατρού.

Ο ηθοποιός είχε δώσει πριν λίγο καιρό μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο All4fun όπου είχε αναφέρει την άποψή του για διάφορα θέματα,

μεταξύ των οποίων και το «γιαούρτωμα» που αυτή την εποχή είναι στα,... πάνω του!

Διαβάστε ένα μέρος των δηλώσεών του:

- Σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους σου δηλώνεις ότι σου αρέσει να παίζεις στην τηλεόραση.

Η τηλεόραση είναι μια αναγκαία συνθήκη για να ζήσεις. Ανοίγει και πόρτες για άλλες παραμέτρους. Είναι και μια εκπαίδευση για το πώς είναι να στέκεσαι μπροστά στην κάμερα.

- Στο σινεμά, όμως, δεν μετράς πολλές εμφανίσεις.

Αυτό συμβαίνει διότι είναι σχεδόν σπάνιες οι ελληνικές ταινίες. Γίνονται 10-20 τον χρόνο και στις μισές ανακυκλώνονται οι ίδιοι ηθοποιοί. Οι σκηνοθέτες που κάνουν κινηματογράφο δεν βλέπουν τηλεόραση και θέατρο κατά κανόνα. Βλέπουν, λοιπόν, μια ταινία και μετά κάνουν την επιλογή των ρόλων. Για αυτό βλέπεις σε πολλές ταινίες να παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι. Επειδή δεν ξέρουν άλλους ηθοποιούς.

- Πάμε και στον Μάρκο, που εκτιμώ ότι είναι ένας τους πιο ωραίους κωμικούς ρόλους στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης. Πόσα κοινά στοιχεία είχες με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα;

Ο Μάρκος ήταν πολύ δικός μου στον καμβά που είχε φτιάξει το σενάριο του Αποστόλη Τσαούσογλου. Έβαλα στοιχεία σ? αυτόν από τη λαϊκότητα που είχα γνωρίσει στη γειτονιά μου στου Ρέντη. Αυτό του λαϊκού παιδιού, που είναι τίμιος, χιουμορίστας και όχι δήθεν. Που όταν αγαπάει αληθινά, δίνει και τη ψυχή του. Μου έχουν πει όσοι μας έβλεπαν ότι άτομα σαν τον Μάρκο λείπουν πλέον. Θυμάμαι ότι μια μέρα ένα ζευγάρι στο Πέραμα με ευχαρίστησε διότι τους θύμισα αυτό που είχαν ζήσει, όταν ήταν νεότεροι. Ηταν κομπλιμέντο για μένα. Έχουμε αλλοτριωθεί. Μου έλεγαν ότι δεν υπάρχουν πια αυτοί οι άντρες. Έχουμε γίνει όλοι φλώροι. Δε λέμε αυτό που σκεφτόμαστε, διότι φοβόμαστε ότι θα κάνουμε κακή εντύπωση. Είμαστε ψεύτες, όχι γνήσιοι. Τουλάχιστον να βρούμε κάποια στιγμή την χρυσή τομή. Όλοι το παίζουν μάγκες στο γραφείο, το παίζουν αφεντικά, αλλά στην προσωπική τους ζωή πιέζονται, ασφυκτιούν. Και ξαφνικά γίνονται υπερευαίσθητοι.

- Πάλι τα χώνεις.

Ε, έτσι είμαι (σ.σ. γέλια). Τα λέω χοντρά. Είμαι υπέρ του γιαουρτώματος. Μ' αρέσει ο τεντιμποϊσμός. Η λεγόμενη αγνή τσογλανιά, η παλιά εφηβεία. Μερικές φορές να σπάνε οι βιτρίνες και δεν αναφέρομαι φυσικά στο να πας και να σπάσεις αυτήν ενός μαγαζιού Το εννοώ διαφορετικά. Το ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός.

- Όπως ασκείς εσύ κριτική, τη δέχεσαι κιόλας;

Δέχομαι κάθε γνώμη. Αρκεί να έχει επιχειρήματα. Αν έχει επιχειρήματα και έχω λάθος θα το π

Keywords
Τυχαία Θέματα