The Bet – In Motion EP

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά των The Bet συνδυάζει όμορφες μελωδίες με Soul και R’n'B ρυθμούς, θυμίζοντας χαρακτηριστικές στιγμές από την χρυσή εποχή της Motown. Στα σχεδόν δυο χρόνια ύπαρξης της η μπάντα έχει αποκτήσει συγκεκριμένη μουσική ταυτότητα, δέσιμο, ενώ η ερμηνεία των τραγουδιών γίνεται με εκφραστικότητα και συναίσθημα.

Στα τέσσερα κομμάτια που περιέχονται στο πρώτο τους EP, η soul χροιά της φωνής του τραγουδιστή αλληλεπιδρά ικανοποιητικά με τη ρυθμική βάση της μπάντας. Παράλληλα, η χρήση των πλήκτρων χρωματίζει επιτυχημένα τις τρεις δικές τους συνθέσεις, ενώ δίνει και το κάτι

παραπάνω στην αρκετά καλή διασκευή του «Who ‘ll pay reperations» του Gill-Scott Heron.
Το «Bourne» αναπτύσσεται σωστά και η σταδιακή κορύφωσή του το κάνει καλύτερο τραγούδι αλλά αυτό που ξαφνιάζει ευχάριστα είναι το «The Message», με την ωραία αλλαγή κάπου στα μισά, που ανεβάζει το κομμάτι αρκετά πάνω από τον μέσο όρο. Το «Uranus is Bleeding” είναι συγκριτικά η πιο αδιάφορη σύνθεση.

Η live δυναμική της μπάντας είναι δεδομένη, κάτι που απέδειξε και η πρόσφατη εμφάνισή τους δίπλα στους Monophonics, και κατάλληλα διοχετευμένη στη διαδικασία σύνθεσης του γκρουπ μπορεί να δώσει έναν ολοκληρωμένο δίσκο στο μέλλον.

Αναμένουμε λοιπόν.

Label: Restless Wind

Keywords
Τυχαία Θέματα