Ough! Boom! The event στο Bios

16:33 25/1/2012 - Πηγή: Mixtape

Από αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και μέχρι το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, το Ough! διοργανώνει στο Bios το πρώτο Ough! Boom! event με ελεύθερη είσοδο και με ένα αντίστοιχο με την ύλη του πολυποικιλο πρόγραμμα εικαστικών εκθέσεων, προβολών, dj-sets και συναυλιών από ένα πλήθος ονομάτων που έδωσαν συνεντεύξεις ή συμμετείχαν σε θέματα στο site από την έναρξη της λειτουργίας του.

Στην απίθανη περίπτωση που δεν το έχετε αντιληφθεί, το Ough! είναι ένα φρέσκο και πολύ ενδιαφέρον site

(προτιμούν τον όρο “on-line περιοδικό πραγματικότητας) που ξεκίνησε επίσημα την λειτουργία του τον Δεκέμβρη που μας πέρασε και μέσα από τις σελίδες του παρουσιάζονται πολλά θέματα σχετικά με τον πολιτισμό και την ζωή στην Αθήνα (και όχι μόνο!). Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Ough! Boom! παρακάτω:

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου

Εγκαίνια των δύο εικαστικών εκθέσεων: «φαϊνάνσιαλ γκλαμ» με χειροποίητα κολάζ του μουσικού Jar Moff  από το Los Angeles και «mmm…» του σχεδιαστή μόδας / αρχιτέκτονα εσ.χώρων και αυτοδίδακτου ζωγράφου Γιώργου Κάλλα από την Θεσσαλονίκη. Και οι δύο εκθέσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 12 Μαρτίου.

DJ-sets:
Keep Shelly In Athens
Gastone
Methi
Billy Widz & Jeph

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου

Προβολή: Lost Bodies: the documentary του Γιάννη Μισουρίδη.

Live:
Lost Bodies
Bazooka
Victim of Society
Le Page
Trashy Cord
Cold Feet

Σάββατο 28 Ιανουαρίου

Προβολή: Super Demetrios του Γιώργου Παπαϊωάννου (Βραβείο Κοινού Φεστιβαλ Θεσ/νίκης 2011, μετά την προβολή θα ακολουθήσει Q&A με τον σκηνοθέτη)

Live:
King Elephant
Spaced Cowboy
Δ Δ
Polygrains
Monday Night Fever
Dozen Draft
GDaddie
Giganta
ParrotHeadz
Nalyssa Green

DJ-sets:
Espeekay vs Mr. Bios
Sound Injections
Μάκης Παπασημακόπουλος
Ough! Team DJs
quietdrumming
Mr.Z
Bad Spencer

Οι προβολές ξεκινάνε στις 20:30, οι συναυλίες στις 22:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη. Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για όλους τους καλλιτέχνες και τα συγκρότηματα που συμμετέχουν στην αντίστοιχη σελίδα του Ough! και σε pdf (direct download).

Keywords
Τυχαία Θέματα