O Hugo Race επιστρέφει από σήμερα στην Ελλάδα με τους Fatalists

11:06 29/3/2013 - Πηγή: Mixtape

Ένας παλιός μας φίλος, ο αγαπημένος Hugo Race επιστρέφει σήμερα στην χώρα που έχει τιμήσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν – και πάντα αξιομνημόνευτες είναι η αλήθεια – για τρεις συναυλίες, μαζί με το συγκρότημά του τους Fatalists αυτή τη φορά.

Ο Αυστραλός τραγουδοποιός, μέλος κάποτε των The Birthday Party και των The Bad Seeds στο πλευρό του Nick Cave,

αλλά και δημιουργοός και μέλος των The Wreckery, True Spirit, Dirtmusic, μεταξύ άλλων σχημάτων, ο πολυάσχολος ταλαντούχος Hugo Race, επανέρχεται στην Ελλάδα σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου στο Block 33 στην Θεσσαλονίκη, ενώ το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου θα εμφανιστεί στο Drugstore στην Αθήνα.

Στις εμφανίσεις αυτές, ο Hugo Race θα εμφανιστεί με το νέο τους σχήμα τους Fatalists, τους οποίους συμπληρώνουν οι Ιταλοί μουσικοί Antonio Gramentieri και Diego Sapignoli, βασικά μέλη της instrumental Ιταλικής μπάνας Sacri Cuori, παρουσιάζοντας το album “We Never Had Control” το οποίο κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο Οκτώβριο. Μάλιστα, οι Sacri Cuori θα ανοίξουν και τις συναυλίες των Fatalists στην Αθήνα.

Το εισιτήριο για την συναυλία στο Block 33 κοστίζει 12 ευρώ στην προπώληση (τα πρώτα 200) στο Stereodisc και στον Λωτό, ενώ στην συνέχεια και στο ταμείο προς 15 ευρώ, και opening act θα είναι οι Νάνοι.

Το εισιτήριο για τις συναυλίες στο Drugstore κοστίζει 15 ευρώ, το εκπτωτικό για ανέργους, φοιτητές, στρατιώτες θητείας, πολύτεκνους με αντίστοιχη κάρτα ή έγγραφο σε ισχύ (μείον 20%) 12 ευρώ και το διήμερο 24 ευρώ. Προπώληση προς 15 ευρώ: σε Drugstore, Ticket Arena, Ticket House (Αθηνών & Θεσσαλονίκης), Ticket Pro.

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα