O 2Pac ήταν και αυτός στο Coachella (!)

23:28 16/4/2012 - Πηγή: Mixtape

Πολλά και διάφορα έγιναν στο πρώτο weekend του περίφημου φεστιβάλ Coachella που πραγματοποιήθηκε στην California το τριήμερο που μας πέρασε, και πολλοί ήταν αυτοί προτίμησαν καθώς σούβλιζαν το αρνί να ρίχνουν κλεφτές ματιές στο κανάλι του φεστιβάλ στο youtube όπου και μεταδόθηκε μέρος των συναυλιών – ενώ μπορείτε και τώρα να απολαύσετε αποσπάσματα που βιντεοσκοπήθηκαν. Και να θυμίσουμε ότι

ανάμεσα στα συγκροτήματα που εμφανίστηκαν ήταν και οι Keep Shelly In Athens – και είμαστε σίγουροι ότι η εμπειρία των παιδιών θα ήταν ανεκτίμητη.

Το γεγονός όμως που συζητιέται περισσότερο από όλες τις συναυλίες, ήταν η επανεμφάνιση στη σκηνή του … μακαρίτη 2Pac!

Δεν ήταν βέβαια… ζόμπι, αλλά ένα τρισδιάστατο ολόγραμμα του δολοφονημένου πριν από 16 χρόνια Tupac Shakur που εμφανίστηκε αναπάντεχα στη σκηνή και “τραγούδησε” δίπλα στον Snoop Dogg τα “2 of Amerikaz Most Wanted“, “Hail Mary” και “Gangsta Party” ως μέρος του show των Dr. Dre και Snoop Dogg.

Μακάβρια ή εντυπωσιακή η ιδέα του Dr. Dre – την οποία και υλοποίησε σε συνεργασία με την εταιρία AV Concepts (περισσότερα για το επίτευγμα από την ίδια την εταιρία εδώ) και την πολυβραβευμένη και με όσκαρ εταιρία ειδικών εφέ Digital Domain - σίγουρα κέρδισε την προσοχή όλων μας.

Δείτε την “εμφάνιση” του 2Pac….

Keywords
Τυχαία Θέματα