Jonny Greenwood και Paul Thomas Anderson και πάλι μαζί

11:30 6/12/2011 - Πηγή: Mixtape

Μετά από πολλές καθυστερήσεις στην παραγωγή το The Master του Paul Thomas Anderson βρίσκεται στο στάδιο του post-production. Ο βασικός λόγος καθυστέρησης του φιλμ είναι το “ευαίσθητο” για το Hollywood θέμα της, αφού βασίζεται (δεν γνωρίζουμε σε ποιο βαθμό ακόμη) στη ζωή και τα έργα του ιδρυτή της Σαϊεντολογίας L. Ron Hubbard.

Tον εν λόγω

χαρακτήρα υποδύεται ο Philip Seymour Hoffman και δίπλα του συμπρωταγωνιστούν οι Joaquin Phoenix, Amy Adams και Laura Dern.

Το νέο σε σχέση με την ταινία είναι ότι ο κιθαρίστας των Radiohead, Jonny Greenwood, έχει γράψει τη μουσική επένδυση της ταινίας, όπως ιδιαίτερα πετυχημένα έκανε για το There Will Be Blood, του ίδιου σκηνοθέτη φυσικά. Η πληροφορία προέρχεται από το twitter του ιδρυτή του label Babel, που έγραψε πώς το τζαζ τρίο Zed-U που ανήκει στο label ηχογράγησε μέρος του soundtrack.

H ταινία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στο επόμενο φεστιβάλ των Kαννών και στην περίληψη της υπόθεσης διαβάζουμε ότι “πρόκειται για την ιστορία ενός άνδρα που επιστρέφει στην μεταπολεμική Αμερική προσπαθώντας να συνέλθει από τη φρίκη του B’ Παγκοσμίου Πολέμου και δημιουργεί μια νέα πίστη που έλκει και άλλες χαμένες ψυχές όπως ο ίδιος”.

Keywords
Τυχαία Θέματα