Introducing… MECHΔNIMAL

01:57 2/3/2012 - Πηγή: Mixtape

Μυστήριο ζώο. Αγρίμι σωστό. Κάποιος θα το έλεγε και κτήνος μηχανικό. Και για πρώτη φορά θα αφεθεί από το κλουβί του ελεύθερο για να μας κατασπαράξει με τα κοφτερά του δόντια αυτή την Παρασκευή στο No Central.

Οι Mechanimal – επιτέλους – κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση και δεν μπορούμε παρά να συντονιστούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ζωντανή παρουσίαση του νέου αυτού project, τεσσάρων

εξαιρετικά ταλαντούχων ανθρώπων της πόλης, αφού όσα δείγματα μας έχουν δώσει στο soundcloud τους, μας έχουν ανοίξει για τα καλά την όρεξη.

Οι Mechanimal γεννήθηκαν όταν ο  Γιάννης Παπαϊωάννου, πρωτοπόρος και βετεράνος πια της εγχώριας μουσικής σκηνής, γνωστός και ως ΙΟΝ, συνάντησε τον γνωστό εξαίρετο φωτογράφο και performer Freddie F. την άνοιξη της προηγούμενης χρονιάς. Το καλοκαίρι στο σχήμα προστέθηκε ο κιθαρίστα Τάσος Νικογιάννης, ιδρυτικό μέλος των Make Believe και το μηχανικό ζώο ολοκληρώθηκε με την προσθήκη της Αγγελική Βρεττού, η οποία επιμελείται τα videos και τα visuals στις ζωντανές εμφανίσεις.

Όλους τους προηγούμενους μήνες, παρακολουθούμε την πορεία και την εξέλιξη τους μέσω των τραγουδιών που δουλεύουν και ανεβάζουν (και ενίοτε κατεβάζουν) στο soundcloud τους αλλά και τα videos που ανέβηκαν πρόσφατα στο youtube. Και σας προτείνουμε να κάνετε το ίδιο και εσείς παρακάτω, βουτώντας σε αυτό που οι δημιουργοί ονομάζουν drone’n'roll, έως ότου έχουμε στα χέρια μας την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, που αναμένουμε μέσα στην χρόνια.

Οι Mechanimal θα εμφανιστούν σήμερα Παρασκευή στο No Central (Πρωτογένους 8, 3ος όροφος, Ψυρρή). Είσοδος 4 ευρώ.

(Φωτογραφία: Γιώργος Μαυρόπουλος)

Links
http://mechanimal.gr/
http://soundcloud.com/mech-nimal
https://twitter.com/#!/Mech_nimal
http://wearemechanimal.tumblr.com/
https://www.facebook.com/pages/Mech_nimal/233105576712691

Keywords
Τυχαία Θέματα