Girls Names και Egg Hell το Σάββατο στο Six D.O.G.S.

18:18 23/2/2014 - Πηγή: Mixtape

Τον περασμένο Μάιο τους είδαμε για πρώτη φορά στο Plisskën Festival και μας άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, αν και ο μεγάλος χώρος και η ώρα εμφάνισής τους – νωρίς το απόγευμα και την ίδια ώρα με τον αγαπητό μας Larry Gus στην άλλη σκηνή- δεν λειτουργούσε υπέρ τους.

Για καλή μας τύχη, το Plisskën μας κάνει τη χάρη να μας ξαναφέρει τους Girls Names στην Αθήνα για μία εμφάνιση

στο Six D.O.G.S. αυτό το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο μίας νέας ευρωπαϊκής περιοδείας, έτσι ώστε να απολαύσουμε και σε πιο “ζεστή” ατμόσφαιρα το indie lo-fi συγκρότημα από το Belfast, το οποίο ανήκει σε εκείνο το νέο κύμα αναβιωτών του νέου κύματος με σπουδαίες καλλιτεχνικές προοπτικές με έντονη εμμονή στην πρώιμη post punk και τη σκοτεινή early 80s σκηνή, έχοντας κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 το πολύ καλό δεύτερο album τους με τίτλο “The New Life”, το οποίο τους χάρισε μία θέση ανάμεσα στα πιο ενδιαφέροντα νέα ονόματα της Βρετανίας.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Egg Hell, το σχήμα του Jef Maarawi, των οποίων το album που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην Inner Ear με τίτλο “Once Part Of A Whole Ship” απολαμβάνουμε αυτή την περίοδο. (Διαβάστε album review / συνέντευξη)

Προς το παρόν ας απολαύσουμε τα επίσημα videos που είδαμε μέσα στο 2013 από το “The New Life”

Keywords
Αναζητήσεις
six dogs and girls
Τυχαία Θέματα