Girlllz United Festival στο Βοτανικό

11:23 17/3/2014 - Πηγή: Mixtape

Girl Beats και μακριά μαλλιά στη σκηνή του Βοτανικού.

Το θηλυκό σφυγμό του μουσικού σήμερα φιλοδοξεί να πιάσει και να συστήσει στο αθηναϊκό κοινό ένα νέο, εναλλακτικό φεστιβάλ που θα φιλοξενηθεί στη σκηνή του Βοτανικού, το Σάββατο 29 Μαρτίου.

Το “Girllz United Festival” δεν θα έχει απλώς άρωμα γυναίκας, θα είναι μια αμιγώς γυναικεία υπόθεση. Τα πλέον φρέσκα –αυστηρώς γυναικεία- ονόματα της τρέχουσας μουσικής πραγματικότητας θα επιστρατεύσουν μείκτες, κονσόλες, μικρόφωνα και πικάπ προκειμένου να διασταυρώσουν

techno, dub pop, electronica και indie πυρά στο venue του Votanikos Live Stage.

Το πολλά υποσχόμενο line-up περιλαμβάνει το αινιγματικό ανερχόμενο αστέρι της Λονδρέζικης hot indie Ninja Tune, ΕΜΙΚΑ, η οποία φέρεται από τα διεθνή media ως δυνητική διάδοχος της Beth Gibbons, καθώς και την επίσης Βρετανή IKONIKA, καλύτερη DJ για το 2010 στη Μεγάλη Βρετανία και κυριολεκτικά σάρωθρο των πρώτων θέσεων του DJ Mag.

Το μαγικό κόσμο του ραδιοφώνου θα εκπροσωπήσουν το αγαπημένο παιδί του βρετανικού Radio 1 του BBC, Β.Traits-κατά κόσμον Brianna Price και η Ελληνίδα radio star kAFKa-κατά κόσμον Κατερίνα Καφεντζή, η οποία θα αφήσει για λίγο το μυαλό του Κωνσταντίνου Τζούμα για να συνδέσει το iPod της στα decks του Βοτανικού.

Το all-girl line up συμπληρώνει μια σειρά κοριτσιών, ο ήχος των οποίων σε κάνει να βάλεις στοιχήματα για το αν έρχονται απ’ την Αγγλία, το Βερολίνο ή την Αμερική, ωστόσο όλες τους γεννήθηκαν Ελληνίδες. Violent Louise, Nalyssa Green, Evie Kourtides, Berlin Brides και Katrin the Thrill αναλαμβάνουν ν’ αποδείξουν ότι τα beats, το ροκ κι ο πειραματισμός ζουν και βασιλεύουν και στο νότιο άκρο των Βαλκανίων.

Αναμφίβολα, το Σάββατο 29 Μαρτίου αναμένεται με ενδιαφέρον. Ένα πάρτι από κορίτσια για όλους και μία ακόμα απόπειρα δημιουργίας μουσικού θεσμού. Το πρώτο ελληνικό Female Act Festival είναι γεγονός. Για να δούμε τι θα δούμε

Girlllz United Festival
Σάββατο 29 Μαρτίου 2014
Votanikos Live Stage

Προπώληση εισιτηρίων
Η τιμή προπώλησης εισιτηρίων είναι 13 ευρώ
Η τιμή των εισιτηρίων στο ταμείο θα είναι 18 ευρώ
Σημεία προπώλησης: www.viva.gr, 11876 και στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots

Keywords
Τυχαία Θέματα