Download This: The Weeknd – Echoes Of Silence

Μετά από αρκετή αναμονή που έκανε τους fans να φτάνουν σε όρια παροξυσμού (μια βολτα στο hashtag #echoesofsilence χθες βράδυ σε έκανε να νομίζεις ότι έρχεται η Δευτέρα Παρουσία), έγινε διαθέσιμο το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας  των mixtapes/free albums του The Weeknd με τίτλο Echoes Of Silence. Όπως συνέβη και με το Thursdays, το επίσημο site ήταν εκτός για ώρες, worldwide trending tropic επίσης για ώρες, κλπ, κλπ, κλπ.

Σημάδια των καιρών; Σίγουρα αλλά -σ’ αρέσει, δεν σ’αρέσει η μουσική του- δεν μπορείς να μην βγάλεις το καπέλο για αυτά τα κατορθώματα κάποιου που δεν έχει καν δισκογραφικό συμβόλαιo ως τώρα!  Πάντως με το Echoes Of Silence κλείνει μια σπουδαία χρονιά για τον Abel Tesfaye και την παρέα του. Ήδη το πρώτο μέρος της τριλογίας House Of Balloons φιγουράρει στις όλες σχεδόν τις λίστες της χρονιάς -από την Guardian μέχρι το Fact και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε, ίσως ακόμα και στην Blogovision!- και o προωθημένος r’n'b ήχος του (μαζί με αυτόν του Frank Ocean) θεωρούνται πλέον “game-changers”.

Όσον αφορά το Echoes Of Silence; Ξεκινά με homage στον Michael Jackson με το “D.D.” (aka “Dirty Diana”) ενώ για πρώτη φορά η παραγωγή ενός τραγούδιου (‘The Fall’) ανατίθεται εκτός της ομάδας και συγκεκριμένα στον νεαρό Clams Casino (άλλο ένα ονομα που συζητήθηκε πάρα πολύ φέτος στον χώρο της hip-hop για τις πολύ ιδιαίτερες παραγωγές του!). Κατεβάζεις το Echoes Of Silence παρακάτω.

The Weeknd – Echoes Of Silence [zip]

The Weeknd – ‘D.D.’ [Audio Only]

The Weeknd – ‘The Fall’ [Audio Only]

The Weeknd – ‘Initiation’ [Audio Only]

Keywords
Τυχαία Θέματα