Crowd Funding Party για την ταινία μικρού μήκους το «Κ.Ο.Υ.Τ.Ι.»

12:14 6/9/2012 - Πηγή: Mixtape

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 22:00 , η ομάδα παραγωγής της ταινίας μικρού μήκους το «Κ.Ο.Υ.Τ.Ι.» πριν ξεκινήσει γυρίσματα , διοργανώνει ένα Crowd Funding Party στο ΤΩΡΑ – Κ44 με τους Space Blanket, Kill Emil και Phipo επί σκηνής.

Η πρώτη ταινία μικρού μήκους της Κατερίνας Γιαννακοπούλου, «Κ.Ο.Υ.Τ.Ι», αφορά σε μια ιδιόμορφη, συμπλεγματική και συμβολική πραγματικότητα τριών ανθρώπων.

Όπως αναφέρει η δημιουργική ομάδα της ταινίας στο σημείωμα-πρόσκληση…

“Ένας άνδρας με χόμπι τη ξυλουργική, μια

γυναίκα έγκυος στο πρώτο της παιδί, και η Κ., μία κοπέλα στο ξεκίνημα της ζωής της ζουν στο ίδιο σπίτι. Μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. Όχι όμως και το ίδιο κρεβάτι. Η Κ. ζει σε ένα κουτί, κάτω απ’ το διπλό κρεβάτι του ζευγαριού.

Οι «αποπνικτικές» γεωμετρικές διαστάσεις του κουτιού προσέλκυσαν μια ομάδα «ιδιαίτερων» συντελεστών, που αποφάσισαν να απεγκλωβίσουν φοβίες πραγματικών και πλασματικών κινδύνων. Όταν όμως ανοίξει αυτό το κουτί…;

Κάπως έτσι, ξεκίνησε το ταξίδι για την δημιουργία της ταινίας το «Κ.Ο.Υ.Τ.Ι.». Με εφόδια την ενεργητική διάθεση και τους προβληματισμούς νέων δημιουργών, με μέσα την ετοιμότητα και την ωρίμανση της αρχικής ιδέας, ζητήματα ζωτικής σημασίας για τη μετουσίωση αυτής, οδηγηθήκαμε στο μονόδρομο του crowd funding.

Ζητάμε λοιπόν τη στήριξη σας, στο πάρτι που διοργανώνεται την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο ΤΩΡΑ-Κ44 και ώρα 22:00, με σκοπό να πάρετε μια γεύση από την ταινία, συνδυάζοντας ποτό και μουσική. Ευκαιρία για να γνωριστούμε, να περάσουμε καλά, να χορέψουμε και προαιρετικά να συμμετέχετε στην οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας αυτής, γιατί η εξωστρέφεια και ένα χαρούμενο υποστηρικτικό κοινό είναι αυτό που χρειαζόμαστε όλοι σήμερα.

Στην είσοδο θα υπάρχει ένα κουτί, αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει την αγάπη σας, τις δωρεές και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, έτσι ώστε να μπορέσουμε και εμείς με την σειρά μας να σας ευχαριστήσουμε, συμπεριλαμβάνοντας στους τίτλους τέλους της ταινίας τα δικά σας ονόματα.

Ευελπιστούμε να σας δούμε όλους εκεί!

Η ομάδα του Κ.Ο.Υ.Τ.Ι. (ου)”

http://koutibox.wordpress.com/

Keywords
Τυχαία Θέματα