Athens Tango Day (για τον Λατίνο που κρύβετε μέσα σας)

11:23 17/1/2012 - Πηγή: Mixtape

Το Athens Tango Day μας δίνει ραντεβού για τρίτη χρονιά στην Τεχνόπολη και επανέρχεται το Σάββατο 21 Ιανουαρίου για να μας λικνίσει στους ρυθμούς του.

Αν ο Λατίνος που κρύβετε μέσα σας ξυπνά σιγά σιγά κατηφορίστε/ ανηφορίστε προς το Γκάζι για να απολαύσετε τις εκρηκτικές tango μελωδίες από τις πέντε ορχήστρες που συμμετέχουν στο «Gran Orquestazo de Tango» και επενδύουν μουσικά τα χορευτικά shows. Αν, μάλιστα, το έχετε απωθημένο

να μάθετε κι εσείς τα βήματα του χορού, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε εισαγωγικά μαθήματα στο tango δωρεάν προτού ξεκινήσουν οι «επαγγελματικοί» χοροί και οι μουσικές, από τις 5μ.μ. έως τις 9 μ.μ. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Άγγελος Σικελιανός της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Το πρόγραμμα 

17:00-17:50 Felino Tango – Fabian Ballejos & Τζίνα Νικολίτσα
17:50-18:40 Gabriel Marino & Έλλη Καραδήμου
18:40-19:30 TangoFix – Λουκάς Μπαλόκας & Γεωργία Προίσκου
19:30-20:20 Χοροτρόπιο – Δημήτρης Λουκάκης & Βίκυ Δαμιανού
20:20-21:00 myTango – Κων/νος Μπαγρόπουλος & Μεταξένια Καραχάλιου

Το event συνεχίζεται με τη μεγάλη συναυλία «Gran Orquestazo de Tango» με τους μοναδικούς Tangarto, Evocacion, Agua y Vino, El duo de dos και Marios Strofalis Quartet. Τις ορχήστρες θα πλαισιώσουν τα παραπάνω 5 ζευγάρια των εξαιρετικών δασκάλων και χορευτών τάνγκο.

Η συναυλία «Gran Orquestazo de Tango» θα πραγματοποιηθεί στις 21.30, στον Πολυχώρο «Άννα και Μαρία Καλουτά», Αγίου Σώστη & Τιμοκρέοντος 6α, Νέος Κόσμος. Είσοδος από 10€.

Το event ολοκληρώνεται με δωρεάν χορευτική βραδιά τάνγκο «La milonga de los Danzarines» με Djs γνωστούς χορευτές του τάνγκο, στην αίθουσα Άγγελος Σικελιανός της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων από τις 22:30 μέχρι τις 07:00.

«Τεχνόπολις» 
Πειραιώς 100, Γκάζι
www.tangoingreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα