Υποδεχόμαστε τη νέα τηλεοπτική σεζόν με «φρέσκο» πρόγραμμα και ανεβασμένη διάθεση

13:33 12/10/2022 - Πηγή: MAD

Το MAD TV, το μοναδικό ελληνικό μουσικό κανάλι, υποδέχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν με «φρέσκο», πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα και την πιο ανεβασμένη διάθεση. Με νέες προσθήκες εκπομπών αλλά και τη συνέχιση ήδη επιτυχημένων concept, με νέα πρόσωπα αλλά και τους ήδη αγαπημένους παρουσιαστές του καναλιού, το MAD TV υπόσχεται να

κρατήσει στο κοινό την πιο fun και entertaining παρέα και για τη σεζόν 2022 – 2023.

Καθημερινά, 24/7, οι πιο MAD εκπομπές φιλοξενούν ένα πλούσιο περιεχόμενο με νέα και παλαιότερα video clips, γνωστές και άγνωστες επιτυχίες, μουσικά νέα και αφιερώματα, συνεντεύξεις καλεσμένων, tips και trends, lifestyle επικαιρότητα αλλά και special περιεχόμενο, δίνοντας πάντα έμφαση στην ελληνική και ξένη μουσική.

Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, η πιο MAD παρέα σας υποδέχεται με φρέσκια διάθεση και πολλές εκπλήξεις!

ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Ok! The Request Show

Δευτέρα – Παρασκευή @ 17:00

Η μακροβιότερη μουσική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση, με τον πιο MAD παρουσιαστή, που εδώ και 26 χρόνια δίνει νόημα στα απογεύματά σου σε καθημερινή βάση. Ο Θέμης Γεωργαντάς αποδεικνύει πόσο ΟΚ τύπος είναι, παρουσιάζοντας mad facts για θρύλους της μουσικής, παρέα με τα πιο hot video clip και αγαπημένες vintage κυκλοφορίες στην ενότητα Mad Classic.

Τalk To Mad

Δευτέρα – Παρασκευή @ 14:00

Oι αγαπημένοι σου celebrities έρχονται να τα “πουν όλα” στο αγαπημένο σου κανάλι! “Talk to Mad” με την Dat Lilly και τον Aλέξη Μαρκάζο. Οι δυό τους σχολιάζουν την επικαιρότητα μέσα από το forum του mad.tv και υποδέχονται τους πιο hot καλεσμένους! Αν νομίζεις ότι θα εξομολογηθούν μόνο μερικά μυστικά τους έχεις πέσει έξω! Μαζί τους θα ανακαλύψουμε “Truths & Lies” για την προσωπικότητά τους…

Mad For Fashion

Δευτέρα – Παρασκευή @ 19:00

Είναι η εκπομπή που θα σε κάνει expert στη μόδα, ακόμα κι αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να συνδυάσεις τα πιο απλά πράγματα, όπως ένα t-shirt με ένα τζιν. Η Jo Κουτσοκώστα και ο Πάνος Καντάρης παρουσιάζουν όλα τα hot outfits που κυκλοφορούν στο Instagram, τα σχολιάζουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο, ενώ παράλληλα σου δίνουν συμβουλές για το πως μπορείς να υιοθετήσεις όλα τα νέα fashion trends, αναβαθμίζοντας το στυλ σου. Are you ready?

Fit Me Up

Δευτέρα – Παρασκευή @ 13:00 

Θέλεις να γυμνάζεσαι και να τρως υγιεινά, αλλά δεν έχεις βρει τον χρόνο ή τον τρόπο που θα ήθελες; Η Bιργινία Δικαιούλια αναλαμβάνει να σου δείξει τις καλύτερες ασκήσεις και να σου αποκαλύψει τα πιο αποτελεσματικά tips για να χάσεις και τα πιο επίμονα κιλά αλλά το κυριότερο, να μάθεις να τρέφεσαι σωστά! Μήπως ξέμεινες από motivation τραγούδια για να ακούς όταν κάνεις ποδήλατο ή pilates; Η εκπομπή Fit Me Up τα έχει όλα!

House Of Barz

Δευτέρα – Παρασκευή @ 21:00

Ήρθε η ώρα δυναμώσεις την ένταση και να ραπάρεις σαν να είσαι ο Eminem! Ο Duke παρουσιάζει όλες τις rap, trap και hip hop επιτυχίες που θα κάνουν τη γλώσσα σου να πάρει φωτιά μέσα σε μία ώρα και… όχι μόνο! Κάθε εβδομάδα το House of Barz αφιερώνει μία εκπομπή σε έναν αγαπημένο καλλιτέχνη μαθαίνοντας τα πάντα για τη ζωή και την ιστορία του. Ρίμες, ρυθμός και αφιερώματα στην πιο hot ζώνη!

Latin Vibes

Δευτέρα – Παρασκευή @ 20:30

MAD χωρίς Latin μουσική δε γίνεται! Δείτε καθημερινά τις μεγαλύτερες επιτυχίες από την Ισπανία και τη Λατινική Αμερική και χορέψτε σε ρυθμούς reggaeton, caribbean & salsa! Παρουσιάζει ο Πάνος Καντάρης.

Mad Moves

Σάββατο – Κυριακή @13:30

Η εκπομπή που θα σε κάνει να χορεύεις “like a pro” παίζει στο Mad TV, για να σε μάθει να κινείσαι στον ρυθμό των πιο viral Mad Moves! Ήξερες ότι η Shakira δημιούργησε και δίδαξε μέρος της χορογραφίας του “Beautiful Lie” στην Beyonce; Όλα όσα θέλεις να μάθεις γύρω από τα πιο inspiration mad moves video clips σε μία εκπομπή με πολύ χορό. O Πάνος Καντάρης παραδίδει μαθήματα σ’ αυτήν την εκπομπή!

Mad News

Δευτέρα – Παρασκευή

Θέλεις να μάθεις τι συμβαίνει στην ελληνική showbiz? Δε θέλεις να χάνεις τα πιο hot νέα των αγαπημένων μας celebrities? Fun news και περίεργα facts απ’όλον τον πλανήτη? Όλα αυτά θα τα βρεις στην καλύτερη καθημερινή εκπομπή…τα mad news! Και μην ανησυχείς αν δεν τα προλάβεις! Παίζουν όλη μέρα non stop!

The post Υποδεχόμαστε τη νέα τηλεοπτική σεζόν με «φρέσκο» πρόγραμμα και ανεβασμένη διάθεση appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα