Η Cardi B, η Lizzo και η Kehlani αντιδρούν στην δικαστική απόφαση για την Breonna Taylor!

17:10 24/9/2020 - Πηγή: MAD

Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στο έγκλημα δεν θα τιμωρηθούν

View this post on Instagram

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on Sep 24, 2020 at 7:09am PDT


Το τραγικό συμβάν που έχει απασχολήσει ολόκληρο τον κόσμο για αρκετούς μήνες, δεν έχει λάβει ακόμα τέλος. Η Breonna Taylor έχασε την ζωή της άδοξα, όταν μερικοί αστυνομικοί μπήκαν απροειδοποίητα στο σπίτι της στο Kentucky και την πυροβόλησαν.

Πρόσφατα, η κριτική επιτροπή δικαστικών του Kentucky αποφάσισε ότι μόνο ο ένας από τους αστυνομικούς θα τιμωρηθεί, ενώ οι υπόλοιποι δεν θα επιβαρυνθούν με κατηγορίες.

Η Cardi B, όπως κάνει όλους αυτούς τους μήνες, δεν έχασε στιγμή να πάρει θέση στο Twitter, χαρακτηρίζοντας αυτή την απόφαση «λυπηρή και απογοητευτική». Η Lizzo και η Kehlani υπερασπίστηκαν κι εκείνες την τιμή της Taylor, με την πρώτη να ανεβάζει φωτογραφία, γράφοντας «Πείτε το όνομά της!», ενώ η δεύτερη έγραψε στο Twitter «Κάψτε το!» αναφερόμενη πιθανότατα στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Να θυμίσουμε ότι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχουν υποστηρίξει την Breonna είναι η Beyonce, η οποία είχε στείλει επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα του Kentucky, αλλά και ο The Weeknd που αφιέρωσε σε εκείνη την ομιλία του στα MTV VMAs!

The post Η Cardi B, η Lizzo και η Kehlani αντιδρούν στην δικαστική απόφαση για την Breonna Taylor! appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Cardi B, Lizzo,Kehlani, Breonna Taylor