Μαθητής έπεσε από ταράτσα σχολείου στο Σουφλί κατά τη διάρκεια κατάληψης. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Διδυμότειχου

Συναγερμός σήμανε στο Σουφλί, όταν μαθητής που συμμετείχε σε κατάληψη, έπεσε από την ταράτσα του σχολείου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει τραυματιστεί σοβαρά.Ο μαθητής, που είχε ανέβει στη στέγη του κτιρίου, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε στο προαύλιο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.Σύμφωνα με το evros-news.gr, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου, όπου και ενημερώθηκαν οι γονείς του. Στη συνέχεια μετέβη στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ο μαθητής έχει τις αισθήσεις του, φάνηκε όμως να έχει τραυματιστεί στα πόδια και οι πρώτες πληροφορίες

από το Νοσοκομείο αναφέρουν ότι υπάρχει κάταγμα στην ποδοκνημική, για το οποίο έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

αρχική εικόνα: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: «Εγώ επέλεξα να σκοτώσω και κανένας άλλος». Δύο μαθητές με ψυχολογικά προβλήματα και θαυμαστές των Ναζί, δολοφόνησαν 13 παιδιά και τραυμάτισαν 21, επειδή τους πείραζαν. Η σφαγή στο λύκειο Κόλουμπαϊν

The post Μαθητής έπεσε από ταράτσα σχολείου στο Σουφλί κατά τη διάρκεια κατάληψης. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Διδυμότειχου appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα