«Ένα τραγούδι ακόμα»: Μία βραδιά αφιερωμένη «στον μάγο του κλαρίνου», Βασίλη Σαλέα

15:17 14/11/2022 - Πηγή: MAD

Τι μας ετοίμασε για ακόμα μια Παρασκευή ο Γιώργος Θεοφάνους;

Την Παρασκευή (11/11) ο Γιώργος Θεοφάνους και το «Ένα τραγούδι ακόμα», στο OPEN, έζησαν ανεπανάληπτες στιγμές της ελληνικής μουσικής. Το κοινό της εκπομπής παρακολούθησε με θετικό μάτι αυτή τη μουσική σύμπραξη καθώς είδε τα νούμερα τηλεθέασης να ανεβαίνουν για ένα ακόμη επεισόδιο!

O Βασίλης Σαλέας μας χαρίσε μοναδικές δημιουργίες με το κλαρίνο του, μιλάει για τα όνειρά του και τις συνεργασίες που έχει κάνει με όλους τους «μεγάλους» συνθέτες. Ο Κώστας Χατζής τραγούδησε συνοδευόμενος από τον Βασίλη Σαλέα

τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του, ενώ ο Σαράντης Σαλέας, ο αδερφός του Βασίλη, αποκαλύψε ποιο από τα δύο αδέρφια ήθελε πρώτο να ασχοληθεί με τη μουσική.

Η Δέσποινα Ολυμπίου μας χάρισε ένα ντουέτο μαζί με τον Κώστα Χατζή. Η Μαριάννα Παπαμακαρίου ερμήνευσε αξέχαστα λαϊκά τραγούδια.

Ο Nick Salley, γιος του Βασίλη Σαλέα βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα του και έπαιξαν μαζί ένα υπέροχο τραγούδι, το οποίο έχει γράψει ο ίδιος. Τον Βασίλη Σαλέα συνόδευσαν με τη μοναδική του λύρα ο Ματθαίος Τσαχουρίδης και το εξαιρετικό βιολί του ο Λευτέρης Ζέρβας.

Μείνετε συντονισμένοι στα social media της εκπομπής «Ένα Τραγούδι Ακόμα», για περισσότερες νέες & παλιές μουσικές εκπλήξεις:

Instagram @enatragoudiakoma

YouTube Ένα Τραγούδι Ακόμα

The post «Ένα τραγούδι ακόμα»: Μία βραδιά αφιερωμένη «στον μάγο του κλαρίνου», Βασίλη Σαλέα appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα