Η δημιουργική ομάδα του Mad πίσω από το όνομα και το λογότυπο της ενέργειας «Urban Alchemies» της Άμβυξ Α.Ε.

14:18 14/11/2022 - Πηγή: MAD

Στο πλαίσιο του φετινού Athens Bar Show, που πραγματοποιήθηκε στις 7, 8 και 9 Νοεμβρίου, η δημιουργική ομάδα του Mad δημιούργησε το όνομα Urban Alchemies και σχεδίασε το λογότυπο της ενέργειας για λογαριασμό της Άμβυξ Α.Ε. και τα εμβληματικά της brands, Belvedere Vodka, Jose Cuervo

Tequila και Hendrick’s Gin.

Το όνομα Urban Alchemies συμβολίζει ένα ταξίδι έμπνευσης στον συναρπαστικό κόσμο των cocktails στο κέντρο της πόλης, από τους κορυφαίους bartenders του κόσμου, φέρνοντας την Αθήνα και το urban στοιχείο της στο επίκεντρο της παγκόσμιας μπαρ σκηνής. Η μαγεία, η σοφία, η έμπνευση, αλλά και η τεχνική που κρύβονται πίσω από τη δημιουργία ευφάνταστων cocktails καθρεφτίζονται απόλυτα στη λέξη «alchemy», μία τεχνουργία που με τον ίδιο τρόπο οδηγούσε παλαιότερα στη δημιουργία του ελιξίριου της ζωής.

Πρόκειται για μία ιδέα, ένα όνομα, που οδήγησε αντίστοιχα στο σχεδιασμό ένος «αναφορικού» λογοτύπου με αυστηρές γραμμές, που ταιριάζουν στον urban χαρακτήρα του αστικού τοπίου και της ίδιας της ενέργειας, και αντλεί έμπνευση από την Αθήνα, μία σύγχρονη μητρόπολη με μαγικές νύχτες. Παράλληλα, στο λογότυπο εμφανίζεται κυρίαρχο το βασικό εργαλείο του barman, ενός σύγχρονυ αλχημιστή, το cocktail shaker.

Το όνομα Urban Alchemies αποτύπωσε με ιδιαίτερο τρόπο τον χαρακτήρα αυτού του νέου θεσμού στο πλαίσιο του Athens Bar Show, και το λογότυπο εμφανίστηκε στις δημιουργικές εργασίες της ενέργειας.

The post Η δημιουργική ομάδα του Mad πίσω από το όνομα και το λογότυπο της ενέργειας «Urban Alchemies» της Άμβυξ Α.Ε. appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mad, Urban Alchemies, Άμβυξ Α Ε,Mad, Urban Alchemies, amvyx a e