VLOSPA: Επιστρέφει με νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Inside Story”

12:08 20/5/2024 - Πηγή: MAD

Μόλις λίγους μήνες μετά το “Big Moves (Vol.4)”, το επετειακό single του project που ξεκίνησε το 2020, και ένα χρόνο από το χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις album του “Mektoub 2” που μετρά ήδη δεκάδες εκατομμύρια streams στο Spotify, o VLOSPA, πιο ανανεωμένος από ποτέ παρουσιάζει το νέο του καλλιτεχνικό project μέσα από 7 ολοκαίνουργια hot tracks που θα συζητηθούν.

Το “Inside Story”

αποτελεί μία ιδιαίτερη μουσική πρόταση με rap χαρακτήρα αλλά και έντονο το μελωδικό στοιχείο. Ελληνικοί στίχοι που συναντούν τη γαλλική γλώσσα, ρίμες που ενώνονται με χορωδιακές φωνές και άλλες πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους fans του VLOSPA που ανυπομονούσαν για την κυκλοφορία του “Inside Story” ήδη από το teasing του album στα social media του καλλιτέχνη.

Είναι γεγονός ότι ο «ανήσυχος» rapper δεν σταματά να μας εκπλήσσει ποτέ, ανεβάζοντας κάθε φορά όλο και πιο ψηλά τον πήχη τόσο με τις δικές του κυκλοφορίες αλλά όσο και με τα projects που καταπιάνεται: από τη στιχουργική του επιμέλεια στο viral παγκόσμιο hit “ZARI” της Μαρίνα Σάττι που εκπροσώπησε τη χώρα μας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision, τη συμμετοχή του στο πρωτοφανές μουσικό ντοκιμαντέρ και album “Arte Povera” του παραγωγού Beats Pliz και άλλες πολλές καλλιτεχνικές δημιουργίες, ο VLOSPA αποτελεί με σιγουριά ένα από τα πιο hot ονόματα της rap σκηνής.

Στο album “Inside Story” συμμετέχουν παραγωγικά οι OGE, Solid, Sin Laurent & Rigasbeats. Ο VLOSPA μάλιστα βρίσκεται αυτήν την εβδομάδα στο εξώφυλλο της editorial λίστας του Spotify “Hot Greek Rap”, με το τραγούδι “Thimame” να βρίσκεται στην 1η θέση της playlist.

The post VLOSPA: Επιστρέφει με νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Inside Story” appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα