Netflix: Ποιες νέες κυκλοφορίες θα δούμε τον Νοέμβριο;

15:43 31/10/2023 - Πηγή: MAD

Ποιες ταινίες μας περιμένουν, πως και πως, για τον μήνα Νοέμβριο; Ούτε μια, ούτε δυο, ούτε τρεις… αλλά 9 σειρές & και 6 ταινίες μόνο για εσάς στο Netflix ώστε να μην μείνουμε χωρίς συντροφιά!

ΣΕΙΡΕΣCigarette Girl (02/11)

Μια ταλαντούχα γυναίκα ξεκινά ένα ταξίδι αγάπης και αυτογνωσίας ενώ αμφισβητεί το κατεστημένο της βιομηχανίας παρασκευής αρωματικών τσιγάρων στην Ινδονησία της δεκαετίας του ’60.

All the Light We Cannot See (02/11)

Τις

τελευταίες ημέρες του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, οι δρόμοι δύο ανθρώπων συγκρούονται. Η αφήγηση περιστρέφεται γύρω από τη Μαρί-Λορ, μια νεαρή τυφλή Γαλλίδα έφηβη και τον Γουέρνερ, έναν ορφανό Γερμανό, οι οποίοι δημιουργούν μια σύνδεση μέσω ραδιοφωνικών συχνοτήτων. Καθώς η Μαρί-Λορ και ο πατέρας της (Mark Ruffalo) εγκαταλείπουν το Παρίσι για να αναζητήσουν καταφύγιο στην κατοικία του θείου της στο Saint-Malo, οι δρόμοι τους μπλέκονται.

The Tailor: Season 3 (03/11)

Ο Πεγιάμι θα έρθει αντιμέτωπος με νέες προκλήσεις, καθώς η φιλία του με τον Ντιμίτρι εξακολουθεί και δοκιμάζεται. Από την άλλη, η Εσβέτ περνάει τώρα περισσότερο χρόνο στο σπίτι της με τον Μουστάφα, όπου μια νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή του.

Selling Sunset: Season 7 (03/11)

Οι μεσίτες αγωνίζονται να “τρέξουν” μια δύσκολη αγορά ακινήτων, αλλά οι διχόνοιες και οι ανοιχτοί λογαριασμοί ίσως καταστρέψουν ό,τι έχουν χτίσει. Θα δείξουν ψυχραιμία;

Ferry: The Series (03/11)

Απελπισμένος για χρήματα, ο Φέρι Μπάουμαν βλέπει μια μοναδική ευκαιρία μετά από μια σύλληψη που δημιουργεί μια κενή θέση ανάμεσα στους κορυφαίους εμπόρους της Μπραμπάντ.

Criminal Code (14/11)

Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες θα πρέπει να βάλουν τη φαντασία τους να δουλέψει, ώστε να σπάσουν τον κώδικα στην έρευνα μιας ταραχώδης ληστείας,

The Crown: Season 6 Part 1 (16/11)

Καθώς η Νταϊάνα αιχμαλωτίζει τον κόσμο τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής της κι η μοναρχία αμφισβητείται, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ αναλογίζεται την κληρονομιά και την καταγωγή της.

Squid Game: The Challenge (22/11)

456 παίκτες. 4.560.000 δολάρια. Ένας νικητής. Το παγκόσμιο φαινόμενο ζωντανεύει με παιχνίδια εμπνευσμένα από την πρωτότυπη σειρά και ολοκαίνουργιες δοκιμασίες.

Virgin River: Season 5 Part 2 (30/11)

Η Μελ προσαρμόζεται σ’ έναν νέο ρυθμό ζωής, ο Τζακ προσπαθεί να αναπτύξει την επιχείρησή του και η πόλη αντιμετωπίζει νέες απειλές καθώς εμφανίζονται αρκετά μυστικά.

ΤΑΙΝΙΕΣLocked In (01/11)

Μια νοσοκόμα προσπαθεί να μάθει τα μυστικά των τραυμάτων μιας ασθενούς σε κώμα και ανακαλύπτει την εχθρότητα, την απιστία, την προδοσία και τη δολοφονία πίσω από αυτά.

NYAD (03/11)

Στα 60 της, η Νταϊάνα Νάιαντ  αποφασίζει να κατακτήσει ένα όνειρο ζωής: να κολυμπήσει από την Κούβα στη Φλόριντα, διασχίζοντας πάνω από 100 μίλια σε ανοιχτή θάλασσα.

The Killer (10/11)

Μετά από μία παραλίγο επιτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του, ένας εκτελεστής πολέμα τα αφεντικά του και τον εαυτό του, σε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό.

Rustin (17/11)

Ενώ προσπαθεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας των πολιτικών δικαιωμάτων με την Πορεία στην Ουάσινγκτον το 1963, ο ακτιβιστής Μπάγιαρντ Ράστιν βιώνει ρατσισμό κι ομοφοβία.

Last Call for Istanbul (24/11)

Μια τυχαία συνάντηση στο αεροδρόμιο οδηγεί δύο παντρεμένους σε μια αξέχαστη νύχτα στη Νέα Υόρκη γεμάτη έξαψη, λαγνεία και πειρασμό.

Believer 2 (17/11)

Ένας ντετέκτιβ συνεχίζει να αναζητά την αλήθεια πίσω από τη μεγαλύτερη οργάνωση ναρκωτικών της Ασίας και το αφεντικό της, με το οποίο έχει ανοιχτούς λογαριασμούς.

The post Netflix: Ποιες νέες κυκλοφορίες θα δούμε τον Νοέμβριο; appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα