MadWalk 2023 by Three Cents: Ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τα πιο fashionable Kick Off Parties

14:28 30/10/2023 - Πηγή: MAD

Pink carpet contest για να περπατήσεις στο πιο αναμενόμενο catwalk της χρονιάς

Tο MadWalk 2023 by Three Cents, ο μουσικός θεσμός που ενώνει με κύρος τη μόδα με τη μουσική, ταξιδεύει φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα και προσκαλεί το κοινό στα πιο fashionable kick-off parties δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε κάποιους τυχερούς να περπατήσουν στο πιο ανατρεπτικό catwalk της χρονιάς.

Στα kick–off parties του MadWalk 2023

by Three Cents, τα οποία θα γίνουν σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα, πρωταγωνιστές είναι φυσικά η μόδα και η μουσική μεταφέροντας το vibe του θεσμού στους λάτρεις του στιλ. Μάλιστα, όσοι και όσες βρεθούν εκεί, φωτογραφηθούν στο publicity banner και ανεβάσουν story τη φωτογραφία τους στο Instagram κάνοντας mention @mad_tv & @threecents_official, θα μπουν στην κλήρωση για να περπατήσουν στο catwalk, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στο Tae Kwon Do.

Φόρεσε το πιο glam look σου, γιατί τα φώτα των kick-off parties του MadWalk 2023 by Three Cents ανάβουν τον Νοέμβριο, με dj set από τον Grandbois αλλά και αγαπημένους fashion influencers:

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στο Pelosof στη Θεσσαλονίκη

Dj set by Grandbois

Guest: Edward Stergiou 

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στο Distinto Mall στην Πάτρα

Dj set by Grandbois

Guest fashion influencer: amiyiami 

Μη χάσεις την ευκαιρία να γίνεις μέρος των kick-off parties του MadWalk 2023 by Three Cents, όπου το στυλ, η μουσική και η λάμψη συνδέονται σε μια αξέχαστη βραδιά γιορτής της μόδας.

Συντονίσου στο MAD TV, το MAD Radio 106.2 και τα Social Media του MAD και των Three Cents για να τα μάθεις όλα!

Σχετικά με τη Three Cents

Η εταιρεία Three Cents Artisanal Beverages ιδρύθηκε από μια ομάδα bartender που αναζητούσαν άριστα υλικά ανάμιξης για τα cocktail τους. Κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο προσεκτικά ώστε να προσφέρει στα ποτά το καλύτερο δυνατό άρωμα και την πιο ζωηρή ανθράκωση. Για την παρασκευή τους χρησιμοποιούνται απολύτως φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητά χρώματα. Η προσθήκη του διοξειδίου του άνθρακα γίνεται υπό συνθήκες πολύ υψηλής πίεσης για να διαφυλαχθεί η ανθράκωση και το άρωμα σε βάθος χρόνου. Τα προϊόντα της Three Cents Artisanal Beverages αποτελούν υλικά ανάμιξης ανώτερης ποιότητας, από bartender προς bartender.

Μάθετε περισσότερα στο https://threecents.com/

The post MadWalk 2023 by Three Cents: Ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τα πιο fashionable Kick Off Parties appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MadWalk 2023, Three Cents, Ταξιδεύει, Ελλάδα, Kick Off Parties,MadWalk 2023, Three Cents, taxidevei, ellada, Kick Off Parties