Mad Viral: Redesign για το συνδρομητικό κανάλι της Cosmote TV

13:05 9/10/2023 - Πηγή: MAD

Και για πρώτη φορά TikTok content στην οθόνη της τηλεόρασης!

Το Mad Viral, το πρωτότυπο θεματικό τηλεοπτικό κανάλι του MAD με περιεχόμενο από YouTube creators, που μεταδίδεται αποκλειστικά από τη συνδρομητική πλατφόρμα της Cosmote TV, προχώρησε σε redesign υιοθετώντας φρέσκο look & feel και ενδυναμώνοντας το πρόγραμμά του με νέες ζώνες και περιεχόμενο. Μάλιστα, το Mad Viral

φέρνει για πρώτη φορά στην οθόνη της τηλεόρασης TikTok περιεχόμενο από γνωστούς creators της πιο δημοφιλούς, πλέον, πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, το ΜΑD VIRAL μεταφέρει το virality & τα trends της εποχής από τη μικρή οθόνη του κινητού στην οθόνη του σπιτιού μας και ενσωματώνει στο πρόγραμμά του δημοφιλές δημιουργικό περιεχόμενο από top δημιουργούς του TikTok.

Στις νέες ζώνες του προγράμματος, όπως είναι οι #FITNESSCOACHES, #KITCHENMASTERS, #VLOGBUSTERS και #VODCASTS το κοινό απολαμβάνει εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο που αφορά το wellness και healthy living, εύκολες και άκρως γευστικές συνταγές για όσους βαρέθηκαν τα ίδια και τα ίδια, αλλά και ενδιαφέροντα vlogs και video podcasts με αντικείμενο τη μόδα, την ομορφιά, τα ταξίδια, το lifestyle και πολλά ακόμα.

Από το Mad Viral δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι νέες μουσικές ζώνες, όπως η ζώνη MAD RADIO HITS OF THE WEEK, οι ζώνες TIKTOK HITS και ELECTRO HITS, τα κρυμμένα διαμαντάκια της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής στη ζώνη DISCOVERY, και η ζώνη WORDS HITS με μοναδικές local επιτυχίες καλλιτεχνών από διαφορετικές χώρες, που δεν θα ακούσεις πουθενά αλλού.

Τέλος, το unique look & feel του καναλιού ανανεώθηκε με νέα channel IDs, σηματοποιήσεις και πλήρως ανανεωμένα γραφιστικά elements, προσδίδοντας μία ακόμα πιο μοντέρνα και φρέσκια ταυτότητα που ταιριάζει απόλυτα στο νέο περιεχόμενο του καναλιού.

Το Mad Viral μάς καλεί να σταματήσουμε να σκρολάρουμε στο κινητό και να βρούμε το πιο viral περιεχόμενο στη θέση 602, της COSMOTE TV.

#MadViral #stopscrolling

The post Mad Viral: Redesign για το συνδρομητικό κανάλι της Cosmote TV appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mad Viral, Redesign,Cosmote TV