Mad Radio 106,2 x Maybelline: Ένα μουσικό party με πρωταγωνίστρια τη Sky High Mascara

15:23 6/2/2023 - Πηγή: MAD

Το MAD Radio 106,2, η νούμερο #1 επιλογή σου, και η Maybelline, το νούμερο #1 make up brand στον κόσμο, σε προσκαλούν σε ένα live radio μουσικό party το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου από τις 12 μ.μ. έως τις 5 μ.μ. στα Hondos Center στην Ερμού για να γνωρίσεις από κοντά τη νέα

Sky High Mascara.
Η Κυριακή Δρίβα, ραδιοφωνικός παραγωγός της πρωινής εκπομπής του Mad Radio “ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ”, θα βρίσκεται στο ειδικά διαμορφωμένο booth του σταθμού για να δώσει τον παλμό με την καλύτερη ξένη μουσικη και “κεντρική καλεσμένη” τη star της ημέρας, Sky High Mascara από τη Maybelline.

Στο stand της Maybelline θα βρίσκεται η Make Up Expert της Maybelline, Μάγδα Αναστασοπούλου, που μπορεί να σου δείξει πως να πετύχεις το πιο εντυπωσιακό βλέμμα με την Sky High Mascara που χαρίζει απίστευτο μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες σου. Μάλιστα, την ημέρα του event θα βρεις στο κατάστημα όλα τα προϊόντα Maybelline με -40% έκπτωση, για να δημιουργήσεις το δικό σου εντυπωσιακό make up look.

Και όχι μόνο αυτό! Από τη Δευτέρα 06 έως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου «τρέχει» Giveaway Μad Radio 106.2 x Maybelline στο Instagram account του Mad, @mad_tv. Δέκα (10) τυχερ@ θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν, μετά από κλήρωση, μία Sky High Mascara την οποία θα παραλάβουν κατά τη διάρκεια του event από το κατάστημα Hondos Center στην Ερμού.

Συντονίσου στο MAD TV, το MAD Radio 106.2 και τα Social Media του Mad και μάθε τα όλα!

Σε περιμένουμε να περάσουμε καταπληκτικά!

The post Mad Radio 106,2 x Maybelline: Ένα μουσικό party με πρωταγωνίστρια τη Sky High Mascara appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα