Mad Radio 106,2: Live @Maybelline – Hondos Center

16:32 3/2/2023 - Πηγή: MAD

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχουν όλοι.
2. Αποκλείονται της συμμετοχής στην ενέργεια οι εργαζόμενοι του Ομίλου Mad, της L’OREAL HELLAS A.E. και της Weber Shandwick Ελλάδος.
3. Ο Σταθμός διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας των συμμετεχόντων και να αποκλείσει οποιονδήποτε για παραποίηση της διαδικασίας συμμετοχής που δεν είναι σύμφωνoς με τους παρόντες όρους

και προϋποθέσεις.
4. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή στο διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα που αναγράφονται στο σχετικό post στο Instagram του MAD.
5. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: O διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την Δευτέρα 06/02/2023 έως την Παρασκευή 10/02/2023 (στις 12:00 μ.μ.)
6. Ο Διοργανωτής θα ενημερώσει τους νικητές με DM καθώς επίσης και με story στο account του MAD.
7. Θα αναδειχθούν δέκα (10) νικητές που θα κερδίσουν από μία Sky High Mascara της Maybelline, την οποία θα πρέπει να παραλάβουν το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου από το Hondos Center στην Ερμού μεταξύ 12:00 μ.μ. – 17:00 μ.μ. με την ένδειξη του σχετικού μηνύματος από το MAD.
8. Ο Σταθμός διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει κατά την κρίση του τη διάρκεια της ενέργειας. Το κοινό θα ενημερώνεται για τις αλλαγές αυτές με κάθε πρόσφορο μέσο.
9. Ο Σταθμός διατηρεί ρητά το δικαίωμα να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει την ενέργεια ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο της υπό την προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί πρόσφορη γνωστοποίηση προς το κοινό.
10. Ο Σταθμός διατηρεί ρητά το δικαίωμα να κρατήσει τα στοιχεία των διαγωνιζόμενων για διάρκεια 3 μηνών.
11. Οι νικητές θα πρέπει να παραλάβουν τα δώρα τους μέχρι και 3 μήνες από την ημέρα που κέρδισαν το δώρο. Μετά το πέρας του χρόνου αυτού το δώρο παραγράφεται.

Η συμμετοχή στην ενέργεια συνεπάγεται και πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και διεξαγωγής της ενέργειας.

The post Mad Radio 106,2: Live @Maybelline – Hondos Center appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα