Green Walk by ΔΕΗ: Ένα βιώσιμο catwalk στο MadWalk 2023 by Three Cents

18:39 16/11/2023 - Πηγή: MAD

Ένα ιδιαίτερο, βιώσιμο catwalk, το Green Walk by ΔΕΗ, θα παρουσιαστεί στο MadWalk 2023 by Three Cents τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στο γήπεδο του Tae Kwon Do, για να μεταφέρει ένα σημαντικό μήνυμα για το μέλλον του πλανήτη, με τη ΔΕΗ να είναι για 3η χρονιά Μέγας Υποστηρικτής του

απόλυτου θεσμού που ενώνει τη μόδα με τη μουσική.

To Green Walk by ΔΕΗ στο MadWalk 2023 by Three Cents, ακολουθώντας το όραμα της εταιρείας για ένα βιώσιμο μέλλον, συστήνει στο κοινό νέους Έλληνες σχεδιαστές που επαναπροσδιορίζουν με υπευθυνότητα την έννοια της μόδας. Οι ίδιοι ισορροπούν ανάμεσα στη δημιουργικότητα και τη βιωσιμότητα, καινοτομούν, σκέφτονται διαφορετικά, χρησιμοποιούν βιώσιμα υλικά, εφαρμόζουν zero-waste πρακτικές, μειώνουν αισθητά το αποτύπωμα άνθρακα της παραγωγής τους και δημιουργούν μοναδικές προτάσεις καθημερινών ρούχων για όλους.

Στο catwalk του Green Walk by ΔΕΗ, o Good Job Nicky και η Evangelia, δύο σούπερ ταλαντούχοι εκπρόσωποι της πιο σύγχρονης μουσικής γενιάς και μεταξύ τους φίλοι, συνεργάζονται εκπληκτικά στο νέο single «Video Tape». Ο χαρισματικός ερμηνευτής και η ελληνομερικανίδα τραγουδοποιός και performer, ενώνουν αρμονικά στο «Video Tape» τις δυνάμεις τους με ένα team διεθνών δημιουργών, φτιάχνοντας τελικά ένα dance τραγούδι γεμάτο sexy vibes που συναρπάζουν και θα πλαισιώσει εδώ τις sustainable δημιουργίες των τεσσάρων Ελλήνων σχεδιαστριών Klelia Andrali, Circular Independence, Musa Collection και Valentina Vasilatou.

Η σχεδιάστρια Klelia Andrali δημιουργεί ρούχα και γυναικεία αξεσουάρ, με εξειδίκευση στη ψηφιακή εκτύπωση. Κάθε της collection είναι εμπνευσμένη από έργα τέχνης και κοινωνικά θέματα, όπως η βιωσιμότητα και η ανακύκλωση. Σχεδιάζει capsule συλλογές, με διαχρονικό χαρακτήρα τόσο σε ποιότητα όσο και στυλ. Όλα τα ρούχα είναι χειροποίητα, φτιαγμένα από την ίδια, χρησιμοποιώντας μολύβια, μαρκαδόρους και ακουαρέλες.

To brand Circular Independence είναι ένα eco-friendly brand που στηρίζει την κυκλική μόδα. Στοχεύει στην παραγωγή ενδυμάτων χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν λιγότερες πρώτες ύλες και την αντικατάστασή τους με πλαστικό. Τα υφάσματα δημιουργούνται από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια που έχουν συλλεχθεί από τα ελληνικά νησιά και τις παραθαλάσσιες περιοχές χρησιμοποιώντας μια ειδική διαδικασία που τα μετατρέπει σε ύφασμα (RPET) και, επιπλέον, αυτό το ύφασμα μπορεί να ανακυκλωθεί ξανά ανά πάσα στιγμή.

To brand Musa Collection βασίζεται στη φιλοσοφία της minimal capsule wardrobe, που σημαίνει λιγότερα, υψηλής ποιότητας κομμάτια κατασκευασμένα από φυσικά και βιώσιμα υλικά. Η σχεδιάστρια χρησιμοποιεί vegan υφάσματα  που τα προμηθεύεται από τοπικές ελληνικές επιχειρήσεις, στηρίζοντας την εγχώρια οικονομία και μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα, ενώ παράλληλα, τα υπολείμματα υφάσματος επαναχρησιμοποιούνται δημιουργικά για άλλα αντικείμενα.

H σχεδιάστρια Valentina Vasilatou χρησιμοποιεί υφάσματα από πλαστικά μπουκάλια και δίχτυα, που συλλέγουν εθελοντικές περιβαλλοντικές ομάδες. Με θεματική θαλάσσια ζώα, και κυρίως τα λιγότερο γνωστά, δημιουργεί αφαιρετικά prints φέρνοντας τον καταναλωτή ένα βήμα πιο κοντά στη φύση. Είναι το πρώτο Ελληνικό brand που έφερε το συνεργατικό μοντέλο σχεδιαστών-εθελοντικών οργανώσεων-και παραγωγών στην Ελλάδα, με σκοπό την κυκλική οικονομία στο fashion industry.

Η ΔΕΗ, στο πλαίσιο του βιώσιμου μέλλοντος που οραματίζεται και υλοποιεί, έρχεται στο φετινό MadWalk 2023 by Three Cents με ένα catwalk που θα αφήσει σίγουρα το στίγμα του!

The post Green Walk by ΔΕΗ: Ένα βιώσιμο catwalk στο MadWalk 2023 by Three Cents appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα