«Ζω το σήμερα και ελπίζω τα καλύτερα για το μέλλον»

00:35 25/2/2012 - Πηγή: Myself

Η κορυφαία αθλήτρια μοιράζεται τις σκέψεις και τις αλήθειες της με το περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly». Η Πηγή Δεβετζή αναφέρει στη συνέντευξή της για την απόφασή της να σταματήσει τον πρωταθλητισμό: «Είναι δύσκολη απόφαση, αλλά όταν νιώθεις ότι αρχίζουν και σε πονάνε τα πόδια σου, ότι οι αντοχές σου μειώνονται, τότε δεν αισθάνεσαι καλά. Επειδή δεν μου αρέσει να χάνω, αποφάσισα τον περασμένο χρόνο να τερματίσω την καριέρα μου· ήθελα να φύγω με το κεφάλι ψηλά. Αν και ήθελα πάρα πολύ να συμμετάσχω και στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες,

που θα γίνουν στο Λονδίνο. Όμως, για έναν αθλητή, έχει τεράστια σημασία να μην αποχωρεί ηττημένος.»

Η Πηγή Δεβετζή μιλάει όμως και για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας πως εδώ και ένα χρόνο περίπου διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της καθώς είναι πολύ ευτυχισμένη γιατί δίνει και παίρνει αγάπη. Η αθλήτρια όμως αναφέρεται και στα σχέδιά της να αποκτήσει κάποια στιγμή τη δική της οικογένεια: «Θα ήταν ψέματα αν έλεγα πως δεν θέλω κάποια στιγμή και εγώ να κάνω τη δική μου οικογένεια. Όμως, δεν κάνω σχέδια, γιατί η ζωή δεν ξέρεις πώς τα φέρνει. Κάνει τα δικά της σενάρια. Ζω το σήμερα και ελπίζω τα καλύτερα για το μέλλον.»

Αναφερόμενη στις συμμετοχές της σε τηλεοπτικά show όπως είναι τα «Dancing with the stars» και «Wipe out» λέει: «τα παιχνίδια μου αρέσουν πολύ. Είναι εμπειρίες. Τόσο το “Dancing” όσο και το “Wipe out” ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα για μένα. Τα ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Από την άλλη, βέβαια, ήταν και ένας τρόπος να με γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος ως άνθρωπο, να γνωρίσει περισσότερο την προσωπικότητά μου. Τις περισσότερες φορές, ο κόσμος γνωρίζει έναν αθλητή μέσα από τις επιδόσεις του. Είναι μια ευκαιρία να παρουσιάσουμε και να προβάλουμε το μεγαλείο του αθλητισμού με ένα άλλο τρόπο.» 

Τέλος η κορυφαία αθλήτρια αναφέρεται και στον μεγαλύτερο φόβο της: «Η αρρώστια. Είναι εφιάλτης για μένα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλος ο κόσμος να έχει υγεία και να είναι πάντα καλά.»

Πηγή Δεβετζήδηλώσεις διασήμωνΗ Πηγή Δεβετζή μιλάει για την απόφασή της να σταματήσει την καριέρα της στον αθλητισμό, το βιβλίο που ετοιμάζεται να γράψει αλλά και για τα σχέδια που κάνει για οικογένεια. CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!yesnoΠηγή Δεβετζή
Keywords
Τυχαία Θέματα