«Το θεωρούσα απίθανο να ερωτευτώ ξανά»

14:44 16/2/2012 - Πηγή: Myself

Την Αγγελική Ηλιάδη υποδέχτηκαν το πρωί της Πέμπτης οι οικοδεσπότες της εκπομπής «Πρωινό mou», Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά. Η όμορφη τραγουδίστρια ήρεμη και γλυκιά απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παρουσιαστών που είχαν αρχικά ως θέμα τους το σώμα της και τα τατουάζ: «Στα χρόνια του σχολείου δεν είχα ωραίο σώμα, ήμουν γεματούλα. Δεν έχω κάνει καμία πλαστική, αν κάνω θα

το πω. Το ότι είμαι περιποιημένη δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα μου. Κάθε γυναικά θέλει να είναι όμορφη.» 

Για τα τατουάζ με τα οποία έχει στολίσει το σώμα της η τραγουδίστρια ανέφερε: «Έχω 8 τατουάζ και τα δυο είναι για τον γιο μου. Το ένα είναι το όνομα του και το άλλο είναι σύμβολο που σημαίνει “η ζωή μου, ο άγγελος μου, ο θεός μου, ο γιος μου”. To καθένα σηματοδοτεί μια ξεχωριστή κατάσταση της ζωής μου.» 

Μιλώντας για τον σύντροφο της Κώστα Μηλιωτάκη αποκάλυψε: «Γνωριζόμαστε χρόνια από τη Θεσσαλονίκη, συνεργαζόμασταν και ήμασταν φίλοι. Τον ερωτεύτηκα. Αυτό έρχεται ξαφνικά. Είναι παράξενο να γνωρίζεις κάποιον πολλά χρόνια και να σου συμβαίνει κάτι τέτοιο ξαφνικά. Ήταν ένα διάστημα που έλειπε και μιλήσαμε τηλεφωνικά. Από τη συνομιλία μας βγήκε κάτι ρομαντικό. Μετά από μια δύσκολη κατάσταση είναι δύσκολο να εκφραστείς. Το θεωρούσα απίθανο να ερωτευτώ ξανά. Στη φάση που βρισκόμουν δεν περνούσε από το μυαλό μου μια τέτοια πιθανότητα. Όταν ηρεμείς και βρίσκεις τους ρυθμούς σου και τις ισορροπίες σου προχωράς φυσιολογικά. Σε όλο αυτό συνέβαλλαν σημαντικά πολύ καλοί μου φίλοι και ο πνευματικός μου.»  

Όσο αφορά στο γιο της η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Το παιδί μου, μου δίνει ζωή. Αυτή την περίοδο είναι στα πολύ τρελά του είναι απίστευτα ζωηρός και υπερκινητικός. Βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο από το νηπιαγωγείο στην πρώτη δημοτικού , οι υποχρεώσεις του αλλάζουν και προσπαθούμε να μπούμε σε αυτό το καλούπι. Σαν χαρακτήρας είναι πολύ της παρέας και δε ζηλεύει γι αυτό και θέλει και αδερφάκι.» Η τραγουδίστρια μίλησε και για τη φετινή της συνεργασία: «Αισθάνομαι πολύ τυχερή. Με το Νότη Σφακιανάκη συνεργάζομαι χρόνια. Ξεκίνησα κάνοντας του τα φωνητικά και η συνεργασία μας πηγαίνει ακόμη και σήμερα πολύ καλά.»

Οι παρουσιαστές είχαν για την τραγουδίστρια μια έκπληξη. Με αφορμή τα τραγούδια που είπε στην εκπομπή κάλεσαν τον αγαπημένο της Κώστα Μηλιωτάκη στο πιάνο. Η ερμηνεύτρια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της ενώ οι δυο τους μίλησαν στους οικοδεσπότες για τον έρωτα τους και απάντησαν σε κάποιες κοινές ερωτήσεις. Το ζευγάρι αποκάλυψε πως το πρώτο τους φιλί δόθηκε στο σπίτι του Κώστα . Η Αγγελική υποστήριξε πως ένα ζευγάρι δεν είναι κακό να δουλεύει μαζί ενώ ο σύντροφος της είπε πως δεν είναι σύμφωνος και ήταν αυτός που επιδίωξε να εργάζονται χωριστά. 

Σίσσυ Σιδηροπούλου

Αγγελική ΗλιάδηΠρωινό mouΚώστας ΜηλιωτάκηςΗ Αγγελική Ηλιάδη ήταν σήμερα η καλεσμένη της εκπομπής «Πρωινό mou». Η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε για το γιο της την ερωτική της ζωή αλλά και τον έρωτα. CelebrityyesnoyesnoΑγγελική Ηλιάδη
Keywords
Τυχαία Θέματα