«Τίποτα δεν έχω κυνηγήσει»

18:13 10/1/2012 - Πηγή: Myself

Καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό Mou» ήταν σήμερα ο Σταμάτης Κραουνάκης ο οποίος μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με το χώρο του τραγουδιού αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο ήρθαν οι εξελίξεις στη ζωή του.

 «Άργησα να καταλάβω την αποστολή μου.» δήλωσε ο μουσικοσυνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα και συνέχισε: «Τα πρώτα χρόνια έγραφα αυτά που ζούσα. Μετά κατάλαβα ότι αυτή είναι η αποστολή μου, αυτό πρέπει να κάνω πάντα. Πιο μετά ακόμα όταν

ήρθε η μεγάλη επιτυχία, με μεγάλη αποδοχή από όλη την Ελλάδα, εκεί σάστισα λιγάκι. Αλλά επειδή είμαι άνθρωπος που βαριέμαι γρήγορα, αυτό είναι ένα καλό μου, επάνω στο μεγάλο πικ είπα θα πάω σε μικρότερο χώρο, θα φτιάξω μια ομάδα. Δεν άφησα τον εαυτό μου να γεράσω. Η “Σπείρα-σπείρα” όπως και όλα τα πράγματα στη ζωή μου ήρθαν και με βρήκαν. Τίποτα δεν έχω κυνηγήσει. Μπορεί να μην το πιστεύει κανείς αλλά είναι αλήθεια». 

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε επίσης και για τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκε με συνεργάτες του. «Με τον Μουτσινά τον γνώρισα ξαφνικά ένα καλοκαίρι στην Επίδαυρο». Αποκάλυψε όμως και πως γνωρίστηκε με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Με την Άλκηστις βρεθήκαμε κάποτε σε ένα πάρτι. Της είπα εσένα θα σου γράψω τραγούδια που θα βουίξει η Ελλάδα.» Ο συνθέτης παραδέχτηκε πως για εκείνη την εποχή έδειξε μεγάλο θράσος ενώ αποκάλυψε παράλληλα πως θύμωσε με την απάντηση που του είχε δώσει τότε η ερμηνεύτρια: «Μου είχε απαντήσει “Καλά τελείωσε το φανταρικό πρώτα και μετά βλέπουμε” κι όταν τελείωσα το φανταρικό της το φύλαγα!»

 

Σταμάτης Κραουνάκηςδηλώσεις διασήμωνΠρωινό mouΆλκηστις ΠρωτοψάλτηΣπείρα-σπείραΟ Σταμάτης Κραουνάκης αποκάλυψε πως εξελίχθηκε η καριέρα του αλλά και πως γνωρίστηκε με βασικούς του συνεργάτες.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήnonoΣταμάτης Κραουνάκης
Keywords
Τυχαία Θέματα