H EEAA υποδέχτηκε το νέο έτος με τον Μπλε Κάδο

17:45 10/1/2012 - Πηγή: Econews

Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012, η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης και Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) και ο γνωστός σε όλους Μπλε Κάδος βρέθηκε στο Kidom, το αγαπημένο πάρκο των παιδιών στο Allou! Fun Park και υποδέχτηκε όλους τους μικρούς, αλλά και μεγάλους φίλους της ανακύκλωσης στα μοναδικά παιχνίδια ανακύκλωσης που φιλοξενήθηκαν την ίδια ημέρα στο εσωτερικό του πάρκου.

Η ΕΕΑΑ

επέλεξε μια τόσο συμβολική περίοδο, όπως είναι οι πρώτες ημέρες του νέους έτους, και το Kidom του Allou! Fun Park ως τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης των παιδιών, προκειμένου να αναδείξει τα πολλαπλά οφέλη της ανακύκλωσης των συσκευασιών, προτρέποντας μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν ορθά και αποτελεσματικά στη διαδικασία της ανακύκλωσης έχοντας πάντα ως σύμμαχο τον Μπλε Κάδο!

Με διασκεδαστικά και διαδραστικά παιχνίδια, ψυχαγωγικά κουίζ, πολλά δώρα, μπαλόνια και εκπλήξεις, αλλά και με άκρως εορταστική διάθεση, η ΕΕΑΑ διέδωσε το μήνυμα της ανακύκλωσης σε όλα τα παιδιά που βρέθηκαν στον παραμυθένιο κόσμο του Kidom, ώστε να υποδεχτούν το νέο έτος παρέα με τον Μπλε Κάδο, μαθαίνοντας τα πάντα για την Ανακύκλωση Συσκευασιών!

Keywords
Τυχαία Θέματα