«Προτιμώ να μην έχω καθόλου χρήματα παρά να έχω σπόνσορα»

18:12 18/1/2012 - Πηγή: Myself

Η νέα μούσα του Φοίβου εμφανίζεται στη σκηνή του «Vox» στην Ιερά Οδό και μέσα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό «HELLO!» δίνει την υπόσχεση να συνεχίσει να δίνεται ολοκληρωτικά στους στίχους και τη μουσική, ερμηνεύοντας για ανθρώπους μόνους και πόθους μετέωρους. 

Μιλώντας για το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε έως ότου η Στέλλα Καλλή να καταφέρει να ξεκινήσει την πορεία της στο μουσικό στερέωμα δηλώνει: «Πέρασα αρκετά δύσκολα.

Θα έλεγα ότι κάποια στιγμή αναγκάστηκα να χάσω τον εαυτό μου. Από την πολλή υπομονή και τη στενοχώρια υπήρξαν στιγμές που πίστεψα ότι δεν θα χαμογελάσω ποτέ ξανά. Αναφέρομαι βέβαια σε εκείνες τις στιγμές που είχα μείνει εκτός δουλειάς. Ενώ είχα υπογράψει συμβόλαιο με τον Φοίβο, χρειάστηκε να περιμένω για να δουλέψω και αυτό ήταν κάτι που μου στοίχισε πολύ ψυχολογικά. Όμως δεν είπα ποτέ “τέλος” και “αλλάζω πορεία”».

Η Στέλλα Καλλή όμως αποκαλύπτει και πως βιώνει τα συναισθήματά της σε μία σχέση: «Είμαι πολύ συντροφική ως άνθρωπος και πάρα πολύ ευαίσθητη. Το συναίσθημά μου θα το βιώσω απόλυτα και δεν θα έχω κανέναν ενδοιασμό να το εκδηλώσω. Εάν είμαι ερωτευμένη θα το δηλώσω και μπορώ να πάω μέχρι την άκρη του κόσμου για έναν άντρα που πιστεύω ότι το αξίζει. Θα έλεγα ότι είμαι υπηρέτης του συναισθήματός μου.»

Αναφερόμενη στην πολύ καλή της φίλη Κατερίνα Παπουτσάκη λέει: «Η Κατερίνα έγινε πολύ καλή μου φίλη σε μια πολύ δύσκολη επαγγελματική στιγμή της ζωής μου πριν κάποια χρόνια που μας έδεσε πάρα πολύ. Είναι ένα σπάνιο πλάσμα και, ναι, λέμε τα πάντα μεταξύ μας. Θα έλεγα ότι είναι πρώτα εσωτερικά στην ψυχή της πανέμορφη και μετά αυτό αντανακλάται και εξωτερικά.»

Είναι μία όμορφη, ταλαντούχα και νέα γυναίκα σχολιάζοντας το αν θα μπορούσε να είναι με έναν άντρα μόνο και μόνο για την οικονομική ασφάλεια δηλώνει: «Δεν περιμένω να υπάρξω μέσα από κανέναν άνθρωπο. Αισθάνομαι ότι έχω αξίες, στις οποίες στηρίζομαι τόσα χρόνια, έχω τους γονείς μου και επίσης με προσβάλλει κιόλας να αισθάνομαι ότι με έχει «αγοράσει» ένας άντρας. Είμαι υπερβολικά υπερήφανη. Προτιμώ να μην έχω καθόλου χρήματα παρά να έχω σπόνσορα.» 

 

VoxΣτέλλα ΚαλλήΚατερίνα Παπουτσάκηδηλώσεις διασήμωνΗ Στέλλα Καλλή είναι αφοπλιστικά ειλικρινής όταν αποκαλύπτει όλα όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!yesnoΣτέλλα Καλλή
Keywords
Τυχαία Θέματα