«Ποιος μπορεί να πει ότι δεν είχε δίκαιο η Κατερίνα Καραβάτου;»

14:39 8/3/2012 - Πηγή: Myself

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» βρέθηκε στα γυρίσματα της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» όπου και συνάντησε και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία χαλαρή και φιλική απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. 

Ως μεγαλύτερο αντίπαλο της εκπομπής της η παρουσιάστρια ανέφερε το σίριαλ «Στο Παρά Πέντε» λέγοντας χαρακτηριστικά: « Το “Πάρα πέντε” ήταν ο πιο ισχυρός αντίπαλος. Είχε τέτοιο πέρασμα σε όλα τα επίπεδα των τηλεθεατών που ήταν ένας εξαιρετικός αντίπαλος αλλά ευτυχώς επιβιώσαμε». 

Όσον αφορά στην Κατερίνα Καραβάτου και την ξαφνική της αποχώρηση από τον Alpha

είπε: «Νομίζω ότι η Κατερίνα είπε την αλήθεια της, αυτό ένιωθε και καλά έκανε. Ποιος μπορεί να πει ότι δεν είχε δίκαιο ή ποιος μπορεί να πει ότι δεν ήταν δυσάρεστη αυτή η εξέλιξη. Το έχω ξαναπεί ότι η Κατερίνα δεν θα χαθεί. Είμαι σίγουρη γι' αυτό». 

Τέλος, για τη συνέχιση της εκπομπής της μία ακόμα σεζόν η παρουσιάστρια δήλωσε πως ακόμα δεν γνωρίζει κάτι και δεν έχει κλείσει τίποτα. 

Βίκυ ΧατζηβασιλείουΠρωινή ΜελέτηΚατερίνα ΚαραβάτουΠάμε ΠακέτοΗ Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» υπερασπίστηκε την παρουσιάστρια.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήnoyesΒίκυ Χατζηβασιλείου
Keywords
Τυχαία Θέματα