Η αλήθεια για τον νέο έρωτα

00:03 4/2/2012 - Πηγή: Myself

Είναι γεγονός πως η τραγουδίστρια έχει γυρίσει σελίδα. Έχει ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της, επαγγελματικά τόλμησε αλλαγές, ένω το άνοιγμά της στην τηλεόραση όλα δείχνουν ότι θα έχει συνέχεια. Τι συμβαίνει όμως στην προσωπική της ζωή; Τα δημοσιεύματα θέλουν την Έλενα Παπαρίζου να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Χρήστου Ψωμόπουλου κάνοντας λόγο για μία «τρυφερή φιλία». Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών τους φίλων πριν από λίγο καιρό – σύμφωνα με πληροφορίες, στο club Cabaret, όπου εμφανίζονται οι ΜΕΛΙSSES και όπου εκείνη βρισκόταν με τον Αντώνη Ρέμο, την Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και τον Γιάννη Λάτσιο. Κανείς, βέβαια, δεν μιλάει ευθέως για ειδύλλιο μεταξύ Έλενας Παπαρίζου και Χρήστου Ψωμόπουλου, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμιά κοινή δημόσια εμφάνισή τους. 

Οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τη λαμπερή τραγουδίστρια υποστηρίζουν ότι είναι πολύ νωρίς για να ζήσει έναν νέο έρωτα –και ίσως μια νέα δέσμευση– στην προσωπική της ζωή. Βιώνει τη χαρά της ελευθερίας αλλά και της αναγέννησης στη ζωή της. Ο χωρισμός της, ύστερα από 12 χρόνια σχέσης, με τον Τόνυ Μαυρίδη ήταν αρκετά επώδυνος, όμως στο τέλος νίκησε ο ισχυρός της χαρακτήρας και η μοναδική της προσωπικότητα. Φυσικά, η Έλενα δεν έχει αρνηθεί ποτέ πως θέλει να συνεχίσει τη ζωή της, άρα και να ζήσει, κάποια στιγμή, ένα μεγάλο έρωτα. Αυτή την περίοδο, χαίρεται την παρέα των καλών της φίλων· έρωτας δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής. 

 

Έλενα Παπαρίζουερωτευμένη Η Έλενα Παπαρίζουεμφανίσεις διασήμωνΠολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Έλενα Παπαρίζου να είναι ερωτευμένη κατά πόσο όμως υπάρχει βάση στους ισχυρισμούς;CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΈλενα Παπαρίζου
Keywords
Τυχαία Θέματα