«Είμαι μόνη, σχεδόν τα τελευταία δύο χρόνια»

15:00 4/1/2012 - Πηγή: Myself

Είναι μία γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια που διαθέτει μία ισχυρή προσωπικότητα, εξαιρετική ευαισθησία και ένα προσωπικό στιλ που συνδυάζει το sexy με το classy. Αυτή την εποχή η Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανίζεται στην σκηνή του «Βοτανικού» στο πλευρό της Μαρινέλας αποδεικνύοντας πως είναι το καταλληλότερο άτομο για να βρίσκεται στο πλευρό της θρυλικής ερμηνεύτριας. Η τραγουδίστρια όμως είναι και μητέρα δύο κοριτσιών και δεν διστάζει να δηλώσει πως θα της φαινόταν εφιαλτικό μία από τις κόρες της να επιθυμούσε να ακολουθήσει ανάλογη καριέρα: «Σαν εφιάλτη. Θα ήταν ένα παιδί καταδικασμένο να ακολουθεί πάντα

εμένα, να μπαίνει σε μια άδικη και άνιση σύγκριση και να είναι μονίμως υποχρεωμένη να αποδείξει τα αυτονόητα. Θα είναι υπόλογη για καθετί που κάνει. Είναι ένας δρόμος εξαρχής δύσκολος. Για ποιο λόγο, λοιπόν, ένα παιδί να μπει σε αυτόν, όταν έχει δυνατότητες για άλλα πράγματα;».

Ως μητέρα δεν κρύβει τις ανησυχίες της δηλώνοντας: «Με απασχολεί η ψυχική τους υγεία. Όχι μόνο των δικών μου, αλλά και όλων των παιδιών του κόσμου, καθώς οι καιροί είναι περίεργοι και πολλοί παίζουν με τα μυαλά των ανθρώπων. Έχοντας, βέβαια, ως δεδομένο ότι θα έχουν την υγεία τους.»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δηλώνει κάθετα αντίθετη στο να κάνει παιδί εκτός γάμου και εξηγεί το λόγο: «Δεν είναι τυχαίο που τα έκανα με αυτήν τη σειρά. Παντρεύτηκα, έκανα παιδιά, γιατί αυτό όριζε η ψυχή μου και πίστευα ότι έτσι θα είναι για πάντα, ασχέτως αν στην πορεία διαψεύστηκα. Έχω δύο κόρες και θα ήθελα να είμαι «καθαρή» απέναντί τους. Να υπάρχει αρμονία στη ζωή μας. Τις σέβομαι πολύ και θα ήθελα κι εκείνες να νιώθουν υπερήφανες για μένα σε ό,τι κάνω στη ζωή μου.»

Μιλώντας για τον έρωτα και για την προσωπική της κατάσταση η τραγουδίστρια αναφέρει: «Δεν με βλέπετε με κάποιον άντρα στο πλευρό μου, γιατί είμαι μόνη, σχεδόν τα τελευταία δύο χρόνια. Ούτε έχω αλλάξει ούτε έχω δυσκολέψει. Στον έρωτα, εξάλλου, δεν βάζεις κανόνες. Τον έρωτα και τον πόνο τραγουδάω, επομένως δεν γίνεται να έχω μια απόλυτα φυσιολογική ζωή όπου όλα πηγαίνουν ρολόι.»

Περισσότερα στο περιοδικό «HELLO!» που κυκλοφορεί

 

 

Νατάσα ΘεοδωρίδουΜαρινέλαδηλώσεις διασήμωνΗ Νατάσα Θεοδωρίδου κάνει τον προσωπικό της απολογισμό και μιλάει για όλα όσα ονειρεύεται για τις κόρες της.CelebrityyesnoyesnoΝατάσα Θεοδωρίδου
Keywords
Τυχαία Θέματα