«Έχω βαρεθεί το δήθεν»

12:33 27/2/2012 - Πηγή: Myself

Είναι ένας από τους λίγους Έλληνες ηθοποιούς που τόλμησαν να κυνηγήσουν το όνειρο μίας καριέρας στην Αμερική ακόμα κι αν τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον τρόπο που ο ίδιος επιθυμούσε: «Στην Αμερική πήγα για να ξανασπουδάσω. Έμεινα εξίμισι χρόνια. Δούλεψα πολύ καλά και σε πράγματα μη γνώριμα για εμένα, όπως ήταν η υποκριτική κινηματογράφου, όπως ήταν το μιούζικαλ ή, αν θέλεις, μια συγκεκριμένη μέθοδος δουλειάς. Η δουλειά προέκυψε μετά. Βρέθηκα σε κάποια σίριαλ, έκανα κάποια ταινιάκια. Παρότι ευελπιστούσα, αν θέλεις, όχι να κάνω διεθνή καριέρα αλλά να παίξω σε καλές ταινίες, δεν μου ήρθαν τα

πράγματα έτσι όπως τα περίμενα. Ήταν πολύ δύσκολα. Εγώ θεωρώ ότι δεν πέτυχε το όνειρό μου εκεί. Δεν θα ξαναγυρνούσα.»

Όπως αποκαλύπτει και ο ίδιος ο Νίκος Ψαρράς το καμαρίνι του είναι ανοιχτό προς τον κόσμο που θέλει να τον δει: «Συνήθως τους υποδέχομαι με μεγάλη χαρά, γιατί κάποιος, για να έρθει να σου πει “συγχαρητήρια”, ξεπερνάει τον εγωισμό του. Δεν είμαι υπέρ αυτού που κάνουν κάποιοι συνάδελφοί μου, που δεν δέχονται κόσμο στο τέλος των παραστάσεων, ή που είναι απόμακροι.»

Ήταν το όνειρό σας να γίνετε ηθοποιός;

Ο ηθοποιός όμως μοιράζεται με τους αναγνώστες του περιοδικού και το μότο της ζωής του: «Υπάρχει μια αγγλική φράση που μου έχει κολλήσει, η οποία λέει: “Those who fail to make plans, plan to fail” (σ.σ. “Εκείνοι που αποτυγχάνουν να κάνουν σχέδια, σχεδιάζουν την αποτυχία τους”). Η ζωή μας θέλει πλάνο, θέλει σχεδιασμό πραγματοποίησης των ονείρων και θέλει όραμα. Είμαστε ένας λαός των άκρων. Είμαστε ένας λαός που θυμώνει πολύ, που χαίρεται πολύ, που πανηγυρίζει εύκολα, που απορρίπτει εύκολα. Χρειάζεται να σιωπήσουμε λίγο, να ησυχάσουμε, να αναλογιστούμε και να προχωρήσουμε.»

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή ο ηθοποιός αναφέρει πως θα ήθελε ένα παιδί: «Ο γάμος και το παιδί προκύπτουν από ανάγκη δύο ανθρώπων. Αν προκύψει, μακάρι να έρθει. Δεν θα ήθελα, πάντως, να γεράσω μόνος. Θα ήθελα να έχω οικογένεια γύρω μου. Θα δείξει.»

 

Νίκος Ψαρράςδηλώσεις διασήμωνMr. LoveΟ Νίκος Ψαρράς πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο μυστηριώδης Mr. Love» και ξετυλίγει άγνωστες πτυχές της ζωής του στο «ΕΓΩ!Weekly».CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΝίκος Ψαρράς
Keywords
Τυχαία Θέματα