«Είμαστε πια όλοι σπόνσορες!»

00:32 27/2/2012 - Πηγή: Myself

Έχοντας σημειώσει μία αποχή πέντε χρόνων από τα τηλεοπτικά δρώμενα ο Γιώργος Νινιός επιστρέφει στη μικρή οθόνη συμμετέχοντας στη σειρά «Είναι στιγμές» και εξηγεί την επιλογή του: «Το νέο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Είναι στιγμές» είναι, όπως λέω χαρακτηριστικά, μια ωραία «ανακατωσούρα», ένα πολύ ωραίο σενάριο. Θα έλεγα ότι ο ρόλος μου ταιριάζει στις διαδρομές που κάνω και μου αρέσει να υπάρχω μέσα σε αυτές. Ο ρόλος μου είναι πολλά πράγματα μαζί· μερικά φαίνονται, άλλα όχι. Είναι άνθρωπος των συγκρούσεων αλλά και εκείνος που θα κατευνάσει τα

πνεύματα, είναι περίεργος, έχει ζήσει στη νύχτα, έχει καλύψει ένα φόνο, φτάνει κάποιες στιγμές μέχρι το να κάνει και ο ίδιος φόνο. Τίποτα, όμως, δεν γίνεται παρορμητικά. Έχει μια θέση και μια στάση ζωής.»

Αναφερόμενος στο κόστος των σίριαλ και τον χαρακτηρισμό ορισμένων ηθοποιών ως εμπορικών ο ηθοποιός λέει: «Είμαστε πια όλοι σπόνσορες! Από τους παραγωγούς μέχρι τους ηθοποιούς!»

Σχολιάζοντας τον χαρακτηρισμό του «αντισυμβατικού» που αρκετοί του αποδίδουν ο Γιώργος Νινιός φαίνεται να αντιτίθεται: «Κι όμως, είμαι χωμένος στο σύστημα... για τα καλά, μέχρι τα μπούνια! Δουλεύω στην τηλεόραση, δουλεύω στο θέατρο. Αν αναλύσουμε τον όρο show business, η δουλειά μας είναι show, άρα εκτίθεμαι παντού.»

Μία από τις αγαπημένες του ασχολίες είναι και η μουσική και αναφέρει για αυτή: «Είναι άλλο… χαΐρι η μουσική. Δεν την είχα ποτέ στο μυαλό μου σαν καταφύγιο. Την έχω σαν χαρά· που μπορώ να μοιραστώ αυτά που νιώθω και με άλλους πέντε μουσικούς, και αν κάποιος γουστάρει να μας ακούσει, ακόμη καλύτερα. Είναι πολύ ωραία από έξι σύρματα στα όργανα να βγαίνουν τέτοιοι ήχοι. Έχουμε απίστευτους συνθέτες, έχουν γράψει υπέροχα τραγούδια. Και μου αρέσουν αυτά που έχουν πικραμένο στίχο και χαρούμενη μουσική. Αυτός ο συνδυασμός με σκοτώνει!»

Τέλος ο ηθοποιός κάνει το δικό του απολογισμό για τη ζωή του: «Τη ζωή μου δεν τη μετράω μόνο με τις στιγμές, αλλά ακόμη και με τα κλάσματα του δευτερολέπτου. Στη ζυγαριά, οι άσχημες στιγμές μου είναι περισσότερες. Γι’ αυτό και έχει τέτοια γοητεία η ζωή μας. Επειδή είναι πιο πολλά τα άσχημα! Μπαίνουν 50 τόνοι από άσχημες στιγμές στη ζυγαριά και σκάει ξαφνικά ένα πούπουλο καλής στιγμής και τις τσακίζει!»

 

Γιώργος Νινιόςδηλώσεις διασήμωνΕΓΩ!WeeklyΕίναι στιγμέςΟ Γιώργος Νινιός επιστρέφει στην μικρή οθόνη και μοιράζεται με τους αναγνώστες του περιοδικού «ΕΓΩ!Weekly» στιγμές της ζωής του.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΓιώργος Νινιός
Keywords
Τυχαία Θέματα