Αποχαιρετιστήριο πάρτι-έκπληξη

00:35 25/2/2012 - Πηγή: Myself

Στην Αμερική βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η Κατερίνα Μισιχρόνη, η οποία αναμένεται να συμμετάσχει σε μια καινούργια ταινία ελληνοαμερικανικής παραγωγής. Η ηθοποιός μετακόμισε μόνιμα για τους επόμενους μήνες στο Λος Άντζελες όπου και θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της ταινίας. Γι’ αυτόν το λόγο οι κοντινοί της άνθρωποι αποφάσισαν να της διοργανώσουν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι-έκπληξη, δύο ημέρες πριν φύγει για την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Το θέμα του πάρτι λεγόταν «Hollywood Hill», ενώ το dress code ήταν «Summer look», μια και στο Λος Άντζελες έχει τους περισσότερους μήνες του χρόνου καλοκαιρία.

Έτσι, όλοι οι στενοί φίλοι και οι συγγενείς της την αιφνιδίασαν φορώντας στην καρδιά του «χειμώνα» χαβανέζικα μπλουζάκια, κολιέ με λουλούδια, σαγιονάρες ακόμη και μαγιώ! Ανάμεσα στους καλεσμένους από το χώρο της υποκριτικής και της μόδας ήταν και ο συνάδελφός της, Τάσος Νούσιας, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Μαριλένα Καμίνσκι. 

 

Κατερίνα ΜισιχρόνηHollywood HillΤάσος ΝούσιαςSummer lookΛίγο πριν φύγει από την Ελλάδα η Κατερίνα Μισιχρόνη βρέθηκε σε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι που της ετοίμασαν οι φίλοι της.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!noyesΚατερίνα Μισιχρόνη
Keywords
Τυχαία Θέματα