9 λέξεις που όλες μας αγαπάμε να χρησιμοποιούμε και που οι άντρες μισούν να ακούνε!

13:22 3/4/2012 - Πηγή: Myself

Μην κάνεις την ανήξερη και κοιτάς δεξιά και αριστερά. Ναι σε σένα μιλάω! Αυτό το άρθρο αφορά όλες μας, αφού όλες μας έχουμε «αμαρτήσει» χρησιμοποιώντας κάτι από τα παρακάτω (προσωπικά όσο και αν θέλω να το παίξω ρηξικέλευθη και επαναστάτρια, έχω χρησιμοποιήσει όλες τις παρακάτω, και πάνω από μία φορά!)

Καλά...

Ύπουλος και μπαμπέσικος τρόπος να τελειώσουμε μια διαφωνία, χωρίς να πλακωθούμε. Εννοείται πως μόνο «καλά» δεν είναι, και πως θα είχαμε πολλά ακόμη να πούμε αλλά ας όψεται που είμαστε

και ανώτεροι άνθρωποι κατά βάση! Αν όμως ο έρμος ο άντρας αποφασίσει να συνεχίσει τη διένεξη, τότε παίζει με τη τύχη του.

Πέντε λεπτά

Είναι η φράση κλειδί που κλείνει μέσα της τη «θεωρία της σχετικότητας» του Αινστάιν. Τα πάντα είναι σχετικά. Και στην περίπτωση μας ο ΧΡΟΝΟΣ. Τουτέστιν, αν ντυνόμαστε, αυτό σημαίνει μισή ώρα. Αν βαφόμαστε, άλλη μισή ώρα (κατά προσέγγιση πάντα). Αν ζητάμε όμως σε πέντε λεπτά να έρθεις να μας βοηθήσεις σε κάτι, μέσα σε πέντε λεπτά απλά πρέπει να είσαι εκεί.

Τίποτα

Υπάρχει μία λέξη που συμπαθώ από τότε που είδα τον πρώτο «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών «στο κινηματογράφο. «Νηνεμία». Δε σου λέει κάτι; Και όμως θα έπρεπε, γιατί αυτή είναι η μεγάλη ηρεμία πριν την καταιγίδα. Αυτό σημαίνει κάτι και απαιτεί επαγρύπνηση. Οι διαφωνίες που ξεκινάνε με το «Τίποτα» συνήθως τελειώνουν με το «Καλά». Και συνήθως χωρίς θύματα, αν εξαιρέσεις τα… πιάτα. Να σημειώσω ότι τη συγκεκριμένη λέξη μετά από ένα σύντομο γκάλοπ που έκανα στον αντρικό μου περίγυρο, είναι by  far η λέξη που πραγματικά μισούν οι άντρες, γιατί ξέρουν ότι σίγουρα κάτι έχεις και σίγουρα δεν θα το μοιραστείς χωρίς να χρειαστεί να επιστρατεύσουν τις ικανότητές τους στην ανασκαφή…

Για δοκίμασε

Πραγματικά, νιώθω άσχημα για αυτή τη φράση, γιατί θυμάμαι το καημένο το κογιότ που πάντα την πατούσε στις παγίδες του «Road runner» πάνω που πίστευε ότι αυτό ήταν, επιτέλους θα το έπιανε. Προς άντρες: Αυτό είναι μια πρόκληση, όχι άδεια. Μην το κάνεις!

Δυνατός αναστεναγμός

Αναδρομή στη Μάρθα Βούρτση. Αυτό δεν είναι στην πραγματικότητα μια λέξη, αλλά είναι μια ολόκληρη πρόταση χωρίς λέξεις που συχνά παρεξηγείται από τους άντρες. Ένας δυνατός αναστεναγμός σημαίνει συνήθως ότι θέλουμε να παραπονεθούμε στην Τύχη και στη Μοίρα που μας έλαχαν να είμαστε με το άτομο που είμαστε γιατί δε μας καταλαβαίνει, όπως κανείς δε μας καταλαβαίνει, και ούτε πρόκειται, γιατί πώς να καταλάβουν τις ορμόνες που αλλάζουν τη διάθεσή μας στο δευτερόλεπτο για την πλάκα τους, το συνεχή ανταγωνισμό που ζούμε σε μια κοινωνία που μας υποτιμά συνεχώς, το στρες του να είμαστε τέλειες, την ανάγκη για αγάπη και στοργή.... να συνεχίσω; Μπα ε;  Ναι, καταλαβαινόμαστε πιστεύω!

Δεν πειράζει

Αυτή είναι μια από τις πιο επικίνδυνες δηλώσεις που μια γυναίκα μπορεί να κάνει σε έναν άνδρα.  Το “Δεν πειράζει” σημαίνει στην πραγματικότητα « θα σκεφτώ πολύ ώρα και αρκετά σκληρά πριν αποφασίσω πώς και πότε θα πληρώσεις το λάθος σου.» Ντροπή ντροπή και αίσχος μας να το χρησιμοπο

Keywords
Τυχαία Θέματα