Ζούπης: Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη ΝΔ είναι από τα Δεξιά- Ισχυρός ο φιλοπουτινικός πυρήνας στην Ελλάδα

Ο Ζαχαρίας Ζούπης αναφέρθηκε αρχικά στα ευρήματα της δημοσκόπησης για την ακρίβεια που όπως τόνισε «όλα θα κριθούν» από αυτήν. «Αυτό είναι το πρόβλημα που απασχολεί τον μέσο πολίτη» υπογράμμισε.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Opinion Poll το 80.8% των πολιτών διαπιστώνει όταν πηγαίνει να ψωνίσει, ότι οι τιμές έχουν αυξηθεί πολύ και αρκετά, έναντι ενός 16.7% που θεωρεί ότι έχουν αυξηθεί λίγο και καθόλου.

Μιλώντας στην συνέχεια για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και την γνώμη

των ερωτηθέντων, παρατήρησε ότι είναι περίεργο ότι ακροδεξιοί και ακροαριστεροί έχουν κοινές απόψεις για την στάση της Δύσης, την Ρωσία και τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Είναι ισχυρός ο φιλοπουτινικός πυρήνας στην Ελλάδα» υπογράμμισε, σχετικά.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την δημοσκόπηση, το 45,6% θεωρεί ότι την βασική ευθύνη για τον πόλεμο έχει ο Ρώσος Πρόεδρος, ενώ το 35.7% απαντά ότι την βασική ευθύνη έχει η δύση και το 4.1% η Ουκρανία.

Αναφερόμενος στα ποσοστά που συγκεντρώνει η Νέα Δημοκρατία και την πιθανότητα να χάσει από Δεξιά είπε ότι εκεί είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το κυβερνών κόμμα και αναφέρθηκε στο ποσοστό που συγκεντρώνει το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου αλλά και αυτό του Ηλία Κασιδιάρη.

Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι «δεν εισπράτει από την ακρίβεια» ενώ για την κάμψη που παρουσιάζει το Κίνημα Αλλαγής στην τελευταία δημοσκόπηση, υποστήριξε ότι «δημοσκοπικά αρχίζουν κάποιες δυσκολίες» αλλά μπορεί να τις ξεπεράσει ενόψει συνεδρίου όπως αντίστοιχα και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζούπης, Δεξιά- Ισχυρός, Ελλάδα,zoupis, dexia- ischyros, ellada