Ζούλας για ΕΡΤ: Τα ιδιωτικά κανάλια μας παρακολουθούν έκπληκτα και αμήχανα

«… Είμαστε υπερήφανοι που η ΕΡΤ, ύστερα από 23 ολόκληρα χρόνια, επέστρεψε στην καθημερινή μυθοπλασία» δήλωσε χθες ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Κωσνταντίνος Ζούλας κατά την παρουσίαση του νέου προγράμματος.

«Είμαστε υπερήφανοι, καθώς σε διάστημα, μόλις 36 μηνών, οργανώσαμε και προβάλλουμε 19 νέες σειρές ελληνικής μυθοπλασίας, 39 νέες σειρές ντοκιμαντέρ και εκπομπές πολιτιστικού περιεχομένου και 23 ολοκαίνουργιες εκπομπές ψυχαγωγίας,

μεταξύ των οποίων και το “Μουσικό κουτί”, που αναγνωρίζεται πλέον από όλους ότι άλλαξε την τυπολογία της μουσικής εκπομπής στη χώρα μας» συνέχισε.

«Μπορεί να ακουστεί ακόμη και υπερφίαλο, αλλά έχω την αίσθηση ότι, τρία χρόνια μετά, η ΕΡΤ όχι μόνο δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα ιδιωτικά κανάλια, αλλά μάλλον εκείνα μας παρακολουθούν έκπληκτα και αμήχανα. Και δεν εννοώ μόνο την ΕΡΤ1, αλλά και την ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ3, που απέκτησαν επιτέλους μια διακριτή φυσιογνωμία και δεν θεωρούνται πλέον από τους πολίτες ως τα παρακατιανά κανάλια της ΕΡΤ», πρόσθεσε ο Κωσνταντίνος Ζούλας .

Ο Πρόεδρος της ΕΡΤ αναφέρθηκε  σε όλα όσα έχουν γίνει τα τελευταία 3 χρόνια στην τηλεόραση, στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ, καθώς και στο διαδίκτυο (ενημερωτικό site, ERTecho), στο ERTFLIX. και στο νέο 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, το ΕΡΤNEWS, λέγοντας: «Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε και αυτόν τον στόχο και ότι σε λίγους μήνες από σήμερα θα είναι αυτονόητο στους πολίτες πως όταν συμβαίνει κάτι είτε στην Ελλάδα είτε στον κόσμο, θα επιλέγουν το ΕΡΤNEWS για να μάθουν με έγκυρο και νηφάλιο τρόπο τι ακριβώς συμβαίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζούλας, ΕΡΤ,zoulas, ert