Ξεσπά ο Φράνκο Αλφόνσο: «Διαταράχθηκαν οι σχέσεις μας, δεν ήθελα ούτε να τους βλέπω»

Για την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την αστυνομία και την απουσία στήριξης της οικογένειας μίλησε ο Φράνκο Αλφόνσο στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύρακο και την δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης εκμυστηρεύτηκε πως δεν είχε την υποστήριξη ούτε του αδελφού του, Θανάση.

Διαταράχθηκαν οι σχέσεις με την οικογένεια σου λόγω αυτού που σου συνέβη;

Κάποια στιγμή ναι, δεν ήθελα ούτε να τους βλέπω. Όταν περνάς μια τόσο δύσκολη φάση και μπαίνεις μέσα σε ένα τόσο δύσκολο πράγμα, κι όταν έβλεπα

ότι υπήρχε από την πλευρά τους ένα «μάζεμα», με εξόργιζε, γιατί μέσα μου ήξερα πολύ καλά ότι είχα φτάσει σε ένα σημείο να σκέφτομαι να πάω να του πω «το έκανα». Είχα φτάσει σε ένα σημείο να λέω «μακάρι να το είχα κάνει», να πάω να πω στους δικαστές «το έκανα γιατί βρέθηκα σε στιγμή αδυναμία», να φύγει από πάνω μου. Ξέρεις τι είναι να τα λες και να μη σε πιστεύει κανείς; Ένιωθα ότι είναι σαν κάποιες ταινίες που βλέπεις, που το έχουν στήσει, κι εγώ να παίζω αυτόν το ρόλο. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα.

Η μητέρα σου εκείνη την εποχή βρισκόταν στη ζωή, πως το αντιμετώπισε;

Στην αρχή είχα αντιμετώπιση… εντάξει. Η μητέρα μου υπέφερε ως μάνα, λογικό ήταν, της μιλάγαμε, είχαν περάσει διακυμάνσεις οι σχέσεις μας αλλά όχι τόσο με την ίδια όσο με την υπόλοιπη οικογένεια. Πολλοί φίλοι χάθηκαν από τη ζωή μου, που δεν ήταν τελικά φίλοι, ο πατέρας μου είχε φύγει από τη ζωή, ο οποίος με αγαπούσε πάρα πολύ. Αν τον είχα, νομίζω τα πράγματα θα ήταν αλλιώς.

Ο αδελφός σου, ο Θανάσης Αλφόνσο, ήταν στο πλευρό σου;

Τίποτα… Τίποτα…

Δεν ήρθε να σε δει;

Όχι, νομίζω ότι ήρθε μια φορά, μετά δεν ξανάρθε. Αυτή που πραγματικά με στήριξε ήταν η γυναίκα μου, η οικογένεια της, που στο κάτω κάτω ήταν και ξένοι άνθρωποι. Μάλιστα, όταν γνώρισα τη γυναίκα μου, ήμουν στη μέση της «καταιγίδας». Με την ιστορία αυτή, οι μισοί με έβγαζαν αθώο, που ήμουν, γιατί το έβλεπαν και οι άλλοι μισοί ένοχο και τσακώνονταν μεταξύ τους οι δικαστές, ενώ εγώ ήμουν στη μέση. Έλεγε η ανακρίτρια: «Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καμία εμπλοκή, να αποσυρθούν οι κατηγορίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα